Ceza

Rep müzik dinlemem ama dinlediğim zaman ise en çok bu adam hoşuma gidiyor.

ömRümde bu kadaR NefReT eTTiğim biR başkasını haTıRLamıyoRum...

Ceza daha kalitelidir Sago'dan. Bunu düet yaptığı kişilerden anlayabiliriz. Sezen Aksu, Kenan Doğulu vs.

Cezanın sesi benim kulağıma daha hoş geliyor sözleride baya kaliteli oluyor.

Hiç sevmem. eskiden dinlenme yaşı 18+ olmasına rağmen son 2 - 3 yıldır 10 - 15 yaş arası veletler büyük bi hayranlıkla ve örnek alarak! dinlediği için hayret ediyorum.

Yha rapçilerin kaliteliliği rapçi olmayan insanlarla yapılan düetlerle anlaşılmaz eğer bi rapçi rapçiyle düet yapar her zmn ama!!!! gidipte rapin en çok kınadığı müzik olan POP müziğinin bir sanatçısıyla düet yapması bna göre irenç bir şey RAP'in pop müziğini kınadıınıda pislick ürünlerinden rapçilerin röportajlarından anlaşılabilirbu arada tabe sezan aksu kenan doğulu gbi isimlerde kendi alanlarından iyi olabilirler emeklerine her zaman saygılıyım ama bnce böle bişi hçte hoş deil ve bunun yanında ceza röportajlarında konserlerinde savaştan nefret ettiğini ve hiç bir şekilde uyuşturucu aklkol sigara gbi alışkanlıklarının oolmadıını söylüor ama buda YANLIŞ!!! savaştan nefret edio sagoya diss atıo RAPi 2 bölüme ayırıor kötü alışkanlıkları yok ama oda uyuşturucu çekiyor zaten şapkasını hep normal takmasının sebebi de bu

ama tabe ona inanan onu seven onun şarkılarını dinleyen kişilere saygımız sonsuz bnde diinlerim basen onun 2 şarksıını fln bi SAGOCU olarak herkes yhane her rapçinin köçtü bi huyu vardır km olursa olsun ceza** uyuşturucu/ sansar ** uyuşturucu alasndan ama aslında 10 numara adam/ sago ** alkol hepsinde böle huylar vardır ndndir bilinmes ama vardır ama tabe bu tür huyları olamayn rapçi arklarımızıda ösür onlarada teşekkürler ama ynde onlarında bi tür huyu vardır
nese baya yasdm dha ileride gidicktmde boşwerin şmdi
bu konular bnm damar konularımdaırda acıyan bi yaramı deşmiş olduk birlikte napcas sağlık olsun işlenmio artık
saatte baya oldu hade herkese i geceler
bu arada eğr haddimi aşmışsam herkestn şimdiden çok özür dilerim
son bişi daha walla son DERDİMİN DERMANI RAP ÇEK BABAM ÇEK!!!
i RAPli günler...
ÖLÜMÜNE RAP

Biraz uzun ama okuyun.

1.Avatarından da gördüğüm kadarıyla derdiniz bizimle.En çok gözünü oymak istediğiniz kişile popçular değil biz metalciler.Böyle bir şeyle karşılaşınca ister istemez rapten soğuyorum.Eskiden de metalciydim rockçıydım ama o zamanlar diğer müzik türlerine gıcık değildim...Zaten "anti rap,f*ck the pop" diyen hiçbir rockçı göremezsin...fakat birisi Mudvayne grubuna laf attığından (zaten milletin işi gücü yok rockçılara laf atar) beri ben de rap müziğe karşıyım...Ceza olur Sagopa olur Hush olur alayına gıcığım.Hepsi de tipsiz,suça eğilimli,ne işe yaradığı belirsiz havalarda tipler...Yani bunları söylediğim için beni eleştiremezsiniz,benim ilgilendiğim müzik dalına bulaşan sizsiniz.
2.Ceza Sezen Aksu düet yapamazsa Evlerinin Önü Boyalı Direk parçası da İspanyol style yorumlanamaz... (Daha bol örnek var...)
3.Kendin diyorsun uyuşturucu,alkol vardır rapçilerde.O zaman hiçbir rapçi metalcilerin alayı hapçı topu kopuk diyemez.Suça eğiliminizi saymıyorum bile.
4.Metal müziği sevmediği için metalcilere paso laf atanlar bu huylarını değiştirsin ya da biz de onların müziğine laf atalım...1. paragrafta anlatılan olaydan beri ben de sevmediğim şeylere laf atıyorum...Bunun tartışmalara sebep olabileceğini bile bile...O yüzden...Kimse kimseye laf etmesin. (Bu bana da geçerli)

Doğan sen niye savunma ihtiyacında duydun ki kendini adam herhangi bir kişi ve san adı belirtmemiş kendi görüşleri kimse kimseyi yargılamıyor ki burada yada sen niye metalcileri savunma ihtiyacı duydun.Herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor bu alemde olan kimse sütten çıkmış ak kaşık olmuyor malesef.

Şimdi bak açıklayayım: Arkadaşımız rapçiler popçulara gıcık demiş,halbüsü avatarında motomot anti rock yazıo...Bu çelişkiyi açıklamak isterken biraz da o konuya değindim,sonra da saptırdıkça saptırdım...Ayrıca dediğim olay oldukça eski...
Bu alemdekilerin alayı sütten çıkmış ak kaşık değil diosun da,katrana bulanmış pembe kaşık da yok.Kaç tane kedi yiyen rockçı var ya da kaç tane kırmızı bültenle aranan rapçi var???

yaws bn o avatarı taa ne zaman koydum unutmuşum öle bnde rocka karşı diilim ki popu pek sevmiorum bnm kardeşimde rockcu kuzenlerimde en iyi arklarımda... hatta anam babam flnda kuzenler fln rock müzik açınca kapattırmıorum bnde dinliorum metallica dinlemiorum ama yaptıkları müziğe ona inananlarada saygım vardır... eğer onlara karşı bir tür hakaret gbi bişi yaptıysam özür..