Ceza

mükemmel bir insan hatta bazen inanılmaz oluyor

sevmiyorum şu adamı milettin ailesine laf atıyo sonra sadece bir şarkıyla velilerin bebelerin sevigisini kazanıyo ha str!

mr blood kusura bakma ismini unuttum özür,biliyorum cezayı çok sevdiğini ama yorumda yapalım bu arada ha str sert bir kelime değil :D

adamı ben de sevmem ama şimdi gidip "kunektir,darius minwalla bunu pilavdan yemiş" diyemem dimi? (özellikle böyle iddialı seçtim aşırı dikkat edilesidir)

Ceza daha kalitelidir Sago'dan. Bunu düet yaptığı kişilerden anlayabiliriz. Sezen Aksu, Kenan Doğulu vs.
sen bide sagonun düet yaptığı kişiLeri araştır derim dostum. [&:] med cezir ve yerLi pLakanın yani ceza adLı bi mahLukun en parLadıı aLbümLeri yapan kişidir sagopa kajmer yani bu işde büyük bi roLü war.

Sagopa Kajmer kiminle düet yaptı Kolera,Abluka Alarm'dan başka?Kendi tayfasından başka?Sagopa Kajmer Ceza sayesinde ünlü olmuştur,sen bunun tam tersini iddia ediyosun.Medcezir albümünün organizatörü Sagopa kajmer'dir doğru.Ceza hakkını da vermiştir zaten.Her yerde product by Dj Mic Check yazıyodu.Sagopa Kajmer'de parasını tıkır tıkır almıştır.Yerli Plaka'da Sagopa kajmer falan yoktur.Kimse kimseyi kandırmasın.Ayrıca 2002'de Allah'a küfrettiğini söylediğini bi adam'la 2004 yılında neden düet yaptı?Araları bozunlunca dava etti.Ondan önce niye dava açmadı?Ayrıca nefret hızla ilerlerken Sagopa Kajmer(Silahsız Kuvvet) ya da Dj Mic Check hazırladığı demolarla beklediği ilgiyi bulamamıştır.Çünkü içinde küfür dolu şarkılar ve abaza'ca sözler bulunmaktadır.Ama Sagopa kajmer sonradan evliya kesilmiştir.Küfürsüz rap yapmaya başlamıştır ve ilgiyi kendi üstüne çekmeyi çok iyi bilmiştir.İnsanları en hassas noktasından,yani din bölümünde iyi yakalamış ve kendine iyi çekmiştir ve 2002'de Ceza'nın Allah'a küfrettiğini söyleyip herkesi etrafında toplamaya çalışmıştır.Ayrıca Nefret'i ayırma çalışmalarıda vardır.Ceza'ya Fuchs'tan daha iyi olduğunu söylemiş ve Fuchs'un onu kaldıracak kadar iyi olmadığını söylemiştir.Sagopa Kajmer Ceza'nın herkesi sattığını söylemiştir.Ama bugün çevresini baktığında kimseyi göremeyen kendisidir ve Fuchs'un Turbo'ya attığı Hani biz kardeştik diss'i herkese Ceza'ya atıldı diye söylenmiştir.Fuchs,bunu yalanlamıştır.Zaten Nefret geri geliyor diye bir parça yaptılar,yakında ortak bir çalışma olucaktır.Ceza tarafından Satıldı denilen diğer kişi Fuat'a gelelim.Şu an ikisede çok iyi arkadaştır.Fuat'da hatasını anlamıştı zaten.Zaten Kadıköy Acil'den yediği 2 diss Şempanzer ve Panzerim Hani onu aklını başına getirdi.Neyse çok uzatmayalım,Sagopa Kajmer Rap yapıyorsa,kendisine atılan disslere rap'le cevap vericek.Avukat'ına talimat verip dava açarak değil.Otçu Hoca'ya para az geldi galiba.Herkese saygılar sevgiler :)

otuçu hocaymış hah sen daha neyin ne oLduunu biLmeden bana geLmiş akLından hikaye uydurup yazıorsun önce git dersine iyi çaLış ceza kaLpazan bi kahraman.