Biraz uzun ama okuyun.
1.Avatarından da gördüğüm kadarıyla derdiniz bizimle.En çok gözünü oymak istediğiniz kişile popçular değil biz metalciler.Böyle bir şeyle karşılaşınca ister istemez rapten soğuyorum.Eskiden de metalciydim rockçıydım ama o zamanlar diğer müzik türlerine gıcık değildim...Zaten "anti rap,f*ck the pop" diyen hiçbir rockçı göremezsin...fakat birisi Mudvayne grubuna laf attığından (zaten milletin işi gücü yok rockçılara laf atar) beri ben de rap müziğe karşıyım...Ceza olur Sagopa olur Hush olur alayına gıcığım.Hepsi de tipsiz,suça eğilimli,ne işe yaradığı belirsiz havalarda tipler...Yani bunları söylediğim için beni eleştiremezsiniz,benim ilgilendiğim müzik dalına bulaşan sizsiniz.
2.Ceza Sezen Aksu düet yapamazsa Evlerinin Önü Boyalı Direk parçası da İspanyol style yorumlanamaz... (Daha bol örnek var...)
3.Kendin diyorsun uyuşturucu,alkol vardır rapçilerde.O zaman hiçbir rapçi metalcilerin alayı hapçı topu kopuk diyemez.Suça eğiliminizi saymıyorum bile.
4.Metal müziği sevmediği için metalcilere paso laf atanlar bu huylarını değiştirsin ya da biz de onların müziğine laf atalım...1. paragrafta anlatılan olaydan beri ben de sevmediğim şeylere laf atıyorum...Bunun tartışmalara sebep olabileceğini bile bile...O yüzden...Kimse kimseye laf etmesin. (Bu bana da geçerli)