- Reaksiyon puanı
- 116,175
- Puanı
- 1,060
Hepsi aynı ayarda mı?Biraz çabuk olsun başka sorularım da olacak
Hepsi aynı ayarda mı?Biraz çabuk olsun başka sorularım da olacak
@xdragxx sana programa katılman için ne kadar teklif etti de kabul etti? Emekli maaşımız çok fazla da değil de neyse. Nasıl karar verdin yani programa katılmaya?
Emekli maaşı olarak 50-100 lirası bi şey alıyorum burdan da 300-400 geliyor çok şükür
Şerlok'a da 2-3 kuruş bi şey verdik işte
@MEnes sorunun cevabı buradaSıcak ve güneşli bir gündü... Foruma gireyim ve bakayım neler olmuş dedim... Ardından "Özel Konuşmalar" isimli menüye girmiş bulundum. Dosi hanımdan gelen bir adet mesaj vardı, dedim ne ola ki...
Mesaj kutucuğunu büyük bir merakla açtım, bir de ne göreyim... "Cevapsız Sorular isimli programımızın sonraki bölüm konuğu sensin, itiraz kabul edilmemektedir." yazıyordu...
Yani Araf hocam... Para falan sormama fırsat dahi verilmedi, bir de baktım ki buradayım... Programda bana ayrılan süre bittiği an bütün hukuki haklarımı kullanacağım...
Az önce bir mesajı şikayet ettim ulaştı mı sizeHayır.
Biraz çabuk olsun başka sorularım da olacak
eskici seni salmayacakmışSanıyorum bitti, geldikçe devam ederiz artık.
Hahah iyi geldi, pamuk gibi oldum yine.Ooooooo Kaan'ım da gelmiş ve soruya bak... Resmen beni sıva demiş.
Her şeyden önce çok fazla ortak noktamız var, bu yüzden de konuşurken veya yazışırken kendi adıma konuşmam gerekirse en çok eğlendiğim dostlarımdan birisin. Hemen her konuda eğlenebiliriz, sınırı yok. Dışarıdan gözlemleyen biri olarak bakmaya çalıştığım zaman ise olaylara objektif olarak bakmayı her zaman başarabildiğini görüyorum, bunu yönetim ortamında birebir gözlemlediğim için rahatlıkla söyleyebilirim. Sabırlı, sakin ve fevri davranmayan bir karakterin var bence. Gaza gelip kavga ettiğini, tartışmaya girdiğini sanırım hiç görmedim. Hep ağırbaşlı davranıp, olaylara sakin/eğlenceli tarafından yaklaşmaya çalışıyorsun. Son olarak bir hedefin varsa, sevdiğin şeylerden feragat edebiliyorsun. Yeri geldiğinde forumu bırakabiliyor olman bunun buradan gözlemleyebildiğim kadarıyla en büyük örneği...
Hemen çarpıyorsun lafıBöylesi daha iyi değil mi? Hem sana "ceza konuma olmamış atsana" diyenler olmaz@Sherlock
Çok mantıklı bir karar olmuş
Şu yukarda bahsettiğim muhabette de çarpacaktımda onu es geçtim. Onu zamanında dillerdirmiştim. Bunda çarpmasam olmazdıHemen çarpıyorsun lafı
Evet kötü bir hamle sayılmazŞu yukarda bahsettiğim muhabette de çarpacaktımda onu es geçtim. Onu zamanında dillerdirmiştim. Bunda çarpmasam olmazdı
Ama cidden iyi bir hamle kaldırılması
Evet hep ben gömeceğim...Ahahahahaha.Sorsaydın da gömseydim biraz, hep sen mi gömeceksin...
YAPMA...Belki ben sana @MEnes 'i sorarım. İlla kişinin kendisinin sormasına gerek yok
Hatta sadece olumsuz yönleri neler diye falan sorabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?