Bana kim ceza verdi @Sherlock
Hangi muhabbet dur bakalım eğer bugün Sercan kazanamazsa o üç noktayı açık açık yazmazsam ne olayım bakalım doğru mu anlamışlar üç noktayı, verdikleri ceza boşa gitmesin bariHahah çok iyi soru ama konsepte uygun cevapsız soru olur
Aklıma seninle bir muhabettim geldi.
Bu aralar diline hakim ol bari. Seni banlı görmek istemem
Uslu dur😡Hangi muhabbet dur bakalım eğer bugün Sercan kazanamazsa o üç noktayı açık açık yazmazsam ne olayım bakalım doğru mu anlamışlar üç noktayı, verdikleri ceza boşa gitmesin bari
Ulan senin ciğerini biliyorum, oturup sana bir de soru mu soracağım... O malum klişe soruyu sana sorduğumu düşünsene, hahahahah beni bir gülme aldı bile...
Göreceğiz bakalım
Belki ben sana @MEnes 'i sorarım. İlla kişinin kendisinin sormasına gerek yokAhahahahaha. Sorsaydın da gömseydim biraz, hep sen mi gömeceksin...
Aynen öyle sorulurBelki ben sana @MEnes 'i sorarım. İlla kişinin kendisinin sormasına gerek yok
Hatta sadece olumsuz yönleri neler diye falan sorabilirim
Soru modumu yarına saklayacağımAynen öyle sorulur
İyi gözlemlemişsin beni. Olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum. Ne güzel düşünceler bunlar.Foruma çok kısa sürede uyum sağladın, bu da insanlarla kolay geçinebildiğini ve dahil olduğun ortama hızlıca adapte olabildiğini gösteriyor bence. Gerçekten eğlenceli bir üyesin, seninle denk geldiğim konularda veya ortamlarda iyi eğleniyoruz. Bu sayede aramızdaki samimiyet de arttı zaten. Onun dışında sevdiğin şeyleri dahi eleştirebiliyorsun, bu yönün de hoşuma gidiyor. Son olarak çekirdeğin hastasısın.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? @Sherlock
Yanlış zamanda konuk yaptık galibaDün gece Survivor konusuna yazdığım mesajları sen mi sildin @Sherlock
SalmamYanlış zamanda konuk yaptık galiba
Salmayacaksın belli
Klasik soruyla giriş yapalım, benim hakkımda ne düşünüyorsun? Bol sıvamalar.
Sherlock soruları sırayla gidiyor ve biraz geç yazan birisi daha beklersin senSalmam
Biraz çabuk olsun başka sorularım da olacakSherlock soruları sırayla gidiyor ve biraz geç yazan birisi daha beklersin sen