@xdragxx sana programa katılman için ne kadar teklif etti de kabul etti? Emekli maaşımız çok fazla da değil de neyse. Nasıl karar verdin yani programa katılmaya?
Sponsoru sensin demek, sende para boldur.@Sherlock olayı tüm detayıtla anlayabilirsin
İşin içinde ben varım
Kanal iyi kazanıyor çok şükür 😎Sponsoru sensin demek, sende para boldur.
Katılmama lüksü yoktu. O seçeneği yok ettimAaa leş adaşım odaya katılmış hayret...
Emekli maaşı olarak 50-100 lirası bi şey alıyorum burdan da 300-400 geliyor çok şükür@xdragxx sana programa katılman için ne teklif etti de kabul ettin? Emekli maaşımız çok fazla da değil de neyse. Nasıl karar verdin yani programa katılmaya?
Anladım, zorla katılması sağlanmış...Katılmama lüksü yoktu. O seçeneği yok ettim
1. Kullanıcı adın neden Sherlock?
2. Survivor'da neden Nisa?
3. Fav10'a nasıl üye oldun?
4. Benim hakkımda ne düşünüyorsun? @Sherlock
Dolar üzerinden kazanıyoruz, o kadar da değil. Bu kadar az kazanmıyoruz yani, o kadar da düşük göstermeyelim.Emekli maaşı olarak 50-100 lirası bi şey alıyorum burdan da 300-400 geliyor çok şükür
Şerlok'a da 2-3 kuruş bi şey verdik işte
Ama @Aserat la uğraşmak hoşuma gidiyor.
O zaman klasikle başlayalım bhnd?
Çok doğru tespitler Enes hocamForum açısından bakarsak, forumun bugünlere gelmesinde önemli katkıların olduğunu düşünüyorum. Zaten zamanında sen de yöneticilik yapmışsın, kendi isteğinle bırakmışsın. Karakteristik olarak bakarsak her şeyden önce objektif bir üye olduğunu düşünüyorum, çevrende gelişen olaylar hakkında objektif yorumlar yapabiliyorsun. Ortak zevklerimiz gördüğüm kadarıyla fazla, bu yüzden seninle muhabbet ederken/oyun oynarken baya eğleniyorum. Eğlenceli bir üyesin. Onun dışında bazı duyguları uç noktalarda yaşayan birisin bence, buna örnek olarak Fenerbahçe'yi verebilirim. Yeri geliyor çok mutlu oluyorsun, yeri geliyor sonuna kadar gömüyorsun ama çok da seviyorsun. Hoşuna gitmeyen bir şeyler gördüğün kişiden veya yerden anında soğuyup, uzaklaşabilecek bir yapın var bence. Son olarak da bunu söylemiş olayım.
Hahah çok iyi soru ama konsepte uygun cevapsız soru olurBana kim ceza verdi @Sherlock
Yayınlanacağı saat evde olmayabilirim eğer bugünse. Akşama alırım çekirdeği okurumBana unutma ki hiçbir şey olmaz, @serhatt ı bilemiyorum tabi.