Hepsi var. Arap marketlerinde bir çok şey mevcutİsveç'te çay satılıyor mu? Türk çayı satılıyor mu daha doğrusu? Türk Kahvesi satılıyor mu? Türk yemekleri var mı?
Hepsi var. Arap marketlerinde bir çok şey mevcutİsveç'te çay satılıyor mu? Türk çayı satılıyor mu daha doğrusu? Türk Kahvesi satılıyor mu? Türk yemekleri var mı?
Pek istemezsin diye düşündükBeynim okadar yorgunki düşünemiyorumama kendimle alakalı pek soru gelmedi gibi
Arap marketleri mi? Vay be, Orta Doğu ülkesi olduk iyice. Bizim ürünler Arap marketlerinde satılıyormuş.Hepsi var. Arap marketlerinde bir çok şey mevcutson 10 senedir böyle. Eskiden babamlar herşeyi Tr'den getirirlerdi, artık olmayan şeyleri getiriyoruz
Derin sularda yüzüyordu.Hiç aşık oldun mu?@Dosi
Yeni konuk @Emre Ozansoy olabilir @xdragxx. Soracağım soruların yarısını "Forumdan Resimler" konusunda sordum da neyse.
İsterse onu da alırız ama haftaya konuk Emre değilYeni konuk @Emre Ozansoy olabilir @xdragxx. Soracağım soruların yarısını "Forumdan Resimler" konusunda sordum da neyse.
İsterse onu da alırız ama haftaya konuk Emre değil
Soru bombardımanına tutarım seni, sorun olmaz. Gerçi konuların çoğunu orada tükettik de neyse.Böyle programlar bana göre değil ya.Ama olabilir aslında. En düşük reyting ile zarara girer Zey TV.
Konuk kim?İsterse onu da alırız ama haftaya konuk Emre değil
Soru bombardımanına tutarım seni, sorun olmaz. Gerçi konuların çoğunu orada tükettik de neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?