eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Niye? Dizini okumadı diye mi? Ben okuyorum artı bu benim kanalımın programı ve konuk benim

Hazır etikette ismin var. Görmezden gelirsin en fazla.
ben senin olduğun bu bölümü okuyacağım, öbür türlü etiketlemesin beni

Reactions: Dosi
Türkiye'ye her geldiğinde İsveç'te bulamadığın ve yemek istediğin yemeği sorayım, onun dışında yine Türkiye'ye her geldiğinde mutlaka gezmek/gitmek/görmek istediğin yer neresi? Daha önce gidip, tekrar tekrar gitmek istediğin bir yer de olabilir.
@Dosi

Reactions: Dosi and xdragxx
Burada türk restoranları var. Arada hasret gideriyorum ama ekmek arası tavuk döner olabilir

Soruyu yanlış anladım başta. Türkiye'de iken İsveç ile alakalı yemek özlemi olarak olan soruyada cevabım:
Su...Ankara'da musluk suyu içmiyorum. Ordakilerde içmiyor gerçi. En çok musluğu açıp suyu içmesini özlüyorum orada

Yemek olarak pek birşey gelmiyor aklımda. Belki Pizza olabilir.
2. İstanbul... Nasip olmuyor bir türlü.
İzmir - Nevşehir ve Urfa görmeyi istediğim diğer şehirler.

Eskişehir daha önce gitmiştim ama yine tekrarlayacağım onu inşallah😊

Son düzenleme:
Türkiye'ye geldiğin zaman hemen yemek istediğin yemeği sormuş

Öncelikle 33 sene sonrasında hâlâ yaşıyor olmam beni mutlu eder

Galiba soru sormam kendimle alakalı çünkü duyacağım olumsuz cevap o andan itibaren hayatımın geri kalanında mutsuz olmamı sağlayabilir oyüzden zamanı gelince o mutsuzluğu tatmak daha yerinde olur. Gelecekti bana ilk sormak isteyeceğim şey 'Huzurlumusun' sorusu olurdu fakat sormam.

@Tolstoyevski

@Dosi bu bölüme hoşgeldin kolay gelsin diyorum her ne kadar bazı konularda kendimi sana pek anlatamasamda benim sorum klasik olsun BHD olsun kolay gelsin

@Dosi bu bölüme hoşgeldin kolay gelsin diyorum her ne kadar bazı konularda kendimi sana pek anlatamasamda benim sorum klasik olsun BHD olsun kolay gelsin
Bu soruyu sonra cevaplayacağım çünkü şu yorumun üstüne yazmam doğru değil gibi.

Reactions: Angelica