eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

@Dosi asik oldugun kisiyle evlenmek istiyorsun ama ailenin buna hic rizasi yok. Aileni ikna edmeyecegini anlayinca artik önünde iki secenek kaldigini anliyorsun, onu mu yoksa aileni mi secersin?
Bu soruyu ben de @Araf a sormuştum. Verdiği kaçamak cevabı ise orta yolu bulurum olmuştu

Benim cevabım net: Ailemi seçerdim 😊

"Lanet Olsun" bırakıyorum bu forumu..birdaha gelmeyeceğin dediğin an oldu mu?

İsveçde olmayıpda Türkiyede olan 3 şey söyler misin? Herhangi konuda... Eksi yada Artı özellikli.

Bu soruyu kim sormuştur @Dosi ve cevap

Reactions: Dosi
Bu soruyu ben de @Araf a sormuştum. Verdiği kaçamak cevabı ise orta yolu bulurum olmuştu

O soruyu ben de soracaktım aslında nasıl aklıma gelmedi hayret.

Peki o andan itibaren aile ortamında içe kapanır mıydın eskisine göre yoksa gayet normal mi olurdu her şey? Yani aklından tamamen çıkabilir miydi?

Acaba tuzak sorumu. Çünkü bırakmıştım bir keresinde
yine @kerem diyeyim
o şahit olmadı çünkü

Öyle çok an oldu ve hatta konu bile açmıştım ama ilerde gelebilirim demiştim
forumu ozaman bırakma sebebim sağlık problemlerimdi, öncesinde sık sık ara veriyordum zaten.
Ara sıra geliyor o düşünce. Tam olarak bırakmasamda ciddi oranda aktifliğimi azaltabilirim yakın zamanda.

İklim (Yaz ayının düzenli sıcaklığı)
Balkon kültürü
(İsveç'te o yok)
Akraba eş dost ziyaretleri , kısacası misafirlik.
Şuan aklıma bunlar geldi

Yanlış tahmin kaldı 2 hakkın

Ortam bir süre gerilir evet ve zamanla unutulur

Reactions: Tolstoyevski

Neden?

Oradan bakinca cok soru soran birine mi benziyorum?

Aklıma yeni bir soru gelene kadar ben de klasik şeyi sorayım: BHND?
@Dosi
2017'den beri süren bir muhabbetimiz var. Bendeki yerin ayrı çünkü zamanında arkadaşlığını desteğini bana çok hissettirdin teşekkür ederim. 🤗
Açık sözlü dobra ve forumda da çok çalışkan birisin. Co admin'lik rütbenide sonun kadar hak ettiğini düşünüyorum.
Forumda etkinlikler olarakta oldukça başarılısın ama biraz gözün dönüyor rekabet olunca
.ara sıra senle tatlı takışmalarımız olsada çok çabuk geçiyor benim 'sinirim'

Forumdan gidersen yokluğun çok hissedilir 😊

Reactions: Aserat