eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

@Dosi asik oldugun kisiyle evlenmek istiyorsun ama ailenin buna hic rizasi yok. Aileni ikna edmeyecegini anlayinca artik önünde iki secenek kaldigini anliyorsun, onu mu yoksa aileni mi secersin? :D
Bu soruyu ben de @Araf a sormuştum. Verdiği kaçamak cevabı ise orta yolu bulurum olmuştu :A
Benim cevabım net: Ailemi seçerdim 😊

"Lanet Olsun" bırakıyorum bu forumu..birdaha gelmeyeceğin dediğin an oldu mu?

İsveçde olmayıpda Türkiyede olan 3 şey söyler misin? Herhangi konuda... Eksi yada Artı özellikli.

Bu soruyu kim sormuştur @Dosi ve cevap :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu soruyu ben de @Araf a sormuştum. Verdiği kaçamak cevabı ise orta yolu bulurum olmuştu :A
O soruyu ben de soracaktım aslında nasıl aklıma gelmedi hayret. :A

Peki o andan itibaren aile ortamında içe kapanır mıydın eskisine göre yoksa gayet normal mi olurdu her şey? Yani aklından tamamen çıkabilir miydi?

• Beğendim
"Lanet Olsun" bırakıyorum bu forumu..birdaha gelmeyeceğin dediğin an oldu mu?

İsveçde olmayıpda Türkiyede olan 3 şey söyler misin? Herhangi konuda... Eksi yada Artı özellikli.

Bu soruyu kim sormuştur @Dosi ve cevap :A
Acaba tuzak sorumu. Çünkü bırakmıştım bir keresinde :A yine @kerem diyeyim :A o şahit olmadı çünkü :A
Öyle çok an oldu ve hatta konu bile açmıştım ama ilerde gelebilirim demiştim :A forumu ozaman bırakma sebebim sağlık problemlerimdi, öncesinde sık sık ara veriyordum zaten.
Ara sıra geliyor o düşünce. Tam olarak bırakmasamda ciddi oranda aktifliğimi azaltabilirim yakın zamanda.

İklim (Yaz ayının düzenli sıcaklığı)
Balkon kültürü :A (İsveç'te o yok)
Akraba eş dost ziyaretleri , kısacası misafirlik.
Şuan aklıma bunlar geldi :F

@serhatt yokken ben vardım :A 2017'de zirveleri çok görüyordum :A
Bu aralar yürüttüğüm etkinlikler sebebiyle ve maalesef korkarım ki haftayada zirvede olursam şaşırmam :A
Cjk-jk8XIAATCl3.jpg

• Güldürdün
Acaba tuzak sorumu. Çünkü bırakmıştım bir keresinde :A yine @kerem diyeyim :A o şahit olmadı çünkü :A
Öyle çok an oldu ve hatta konu bile açmıştım ama ilerde gelebilirim demiştim :A forumu ozaman bırakma sebebim sağlık problemlerimdi, öncesinde sık sık ara veriyordum zaten.
Ara sıra geliyor o düşünce. Tam olarak bırakmasamda ciddi oranda aktifliğimi azaltabilirim yakın zamanda.

Yanlış tahmin kaldı 2 hakkın :A

• Güldürdün
Neden? :D

Oradan bakinca cok soru soran birine mi benziyorum? :F

• Güldürdün
Aklıma yeni bir soru gelene kadar ben de klasik şeyi sorayım: BHND? :A @Dosi
2017'den beri süren bir muhabbetimiz var. Bendeki yerin ayrı çünkü zamanında arkadaşlığını desteğini bana çok hissettirdin teşekkür ederim. 🤗
Açık sözlü dobra ve forumda da çok çalışkan birisin. Co admin'lik rütbenide sonun kadar hak ettiğini düşünüyorum.
Forumda etkinlikler olarakta oldukça başarılısın ama biraz gözün dönüyor rekabet olunca:A.ara sıra senle tatlı takışmalarımız olsada çok çabuk geçiyor benim 'sinirim' :A
Forumdan gidersen yokluğun çok hissedilir 😊

• Harika
Reactions: Aserat