- Reaksiyon puanı
- 113,411
- Puanı
- 1,060
En fazla 2 hafta sürdü sankiOha tam ipucu vermişsin. Hâlâ mı bilemedi
@Araf Sinerjilerin havada uçuştuğu etkinlik
En fazla 2 hafta sürdü sankiOha tam ipucu vermişsin. Hâlâ mı bilemedi
Telefonla sorma joker hakkı da olsun.Kenan BeySeyirci joker hakkı var mı?
Yok artık @Dosi hala bilemiyor delirecem sjsjsjsjs
Benim ipucu ile bilmeli artık😡Yok artık @Dosi hala bilemiyor delirecem sjsjsjsjs
Forumdaki bütün üyeleri saydıracaksın sanırım. Çıkaramadım bir türlü. Daha belirgin bir özellik söyle.Yok artık @Dosi hala bilemiyor delirecem sjsjsjsjs
Forumda sakinliği, efendiliği ile bilinen film etkinliği yürüten değerli bir üye. Senin OSM de ki ismine benziyor kullanıcı adı. Ahanda tam dedimForumdaki bütün üyeleri saydıracaksın sanırım. Çıkaramadım bir türlü. Daha belirgin bir özellik söyle.
Tamam, kendini açık etti. @The_Erinch kendisi. Direkt sorduğu için, gizliden soracağı aklıma bile gelmedi.Forumda sakinliği, efendiliği ile bilinen film etkinliği yürüten değerli bir üye. Senin OSM de ki ismine benziyor kullanıcı adı. Ahanda tam dedim@xdragxx
Teşekkürler düşüncelerin için.Angaralısın, yönetici olduktan sonra gözümde ciddi bir otorite sahibi oldun. Eskiden sanki daha bir eğlenceliydin ya da belki yönetici olduktan sonra gözüme ciddi olarak görünmüş de olabilirsin. Eskiden Medcezir'de rastlaşırdık, şimdi pek rastlaşamıyoruz. İyisin yani, nadiren tartışmaya girerken görüyorum. Etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde birisin.
Mayıs sonunda etkinliği bitti dedim daha ne diyim sjsjdjsForumdaki bütün üyeleri saydıracaksın sanırım. Çıkaramadım bir türlü. Daha belirgin bir özellik söyle.
Varyaaaa artık terk edip gidiyordum @ArafTamam, kendini açık etti. @The_Erinch kendisi. Direkt sorduğu için, gizliden soracağı aklıma bile gelmedi.
Sana üzücü attı artık ne yapsınTamam, kendini açık etti. @The_Erinch kendisi. Direkt sorduğu için, gizliden soracağı aklıma bile gelmedi.
Hele şükür sjsjsjsTamam, kendini açık etti. @The_Erinch kendisi. Direkt sorduğu için, gizliden soracağı aklıma bile gelmedi.
Forumda o kadar çok etkinlik oluyor ki, bir müddet sonra hepsi birbirine giriyor.Mayıs sonunda etkinliği bitti dedim daha ne diyim sjsjdjs
@The_ErinchForumda sakinliği, efendiliği ile bilinen film etkinliği yürüten değerli bir üye. Senin OSM de ki ismine benziyor kullanıcı adı. Ahanda tam dedim@xdragxx
Tekrar sor istersen, alıntılayıp öyle cevaplayayım. Arada kaynadı gitti. Şimdi boşluğa diyormuşum gibi olacak.Hele şükür sjsjsjs
Soruların da cevabını alalım
Arada iltifat da aldım.. gideyimde köşemde kabaram 🥰
İlk kez random gülüşüne şahit oldumHele şükür sjsjsjs
Soruların da cevabını alalım
Herkese iyi izlenim bıraktın 🤗Arada iltifat da aldım.. gideyimde köşemde kabaram 🥰
1.Level düşürmen gerekiyor mu forumda kimi zaman sohbet ederken?
2.Dışarıda nasılsın,ağır abi formatında mısındır?
@Araf bu soruyu kim sormuştur ve cevapları?
Aykut yorulmasınTekrar sor istersen, alıntılayıp öyle cevaplayayım. Arada kaynadı gitti. Şimdi boşluğa diyormuşum gibi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?