Bu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.Yanlış sokak sanatı değilCevapları da alalım
Bu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.Yanlış sokak sanatı değilCevapları da alalım
Vaktin bol daha, vaktin dolmasına daha var.Ben soru soracak vakit bulamadım. Zaten aklıma çok gizli sorularda gelmiyor.
Yine yanıldınBu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.
Evet yine yanlış bir tahminde daha bulun yine bilemezsen bir ipucu verecemBu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.
Tyler Durden mi acaba?Evet yine yanlış bir tahminde daha bulun yine bilemezsen bir ipucu verecem
Sen nesin, üye değil misin?Yok yok üye
Kendi kendime özelden soru sormuyorum ben sunucuyumSen nesin, üye değil misin?
Hayırdır, hayalet falan mısın yoksa sayın Tyler Durden?
Soruya baktım detaylı ve nedense o üye geldi aklıma. Araf kendi tahmin etsin. Ben sana özelden yazarım@Araf joker hakkını kullanmak ister misin?
@mesmeso61 var, o çok gizemli, hayatta sormaz. "Yönetti" dedin, geçmiş zamanda yönetmiş ve şimdi bitmiş, ki o şu anda yönetiyor. @Aserat var, o da olamaz. O da, @mesmeso61 kadar gizemli ve ikisinin de üslubu böyle değil.İkisi de değil mlsf
Evet yine bilemedin@mesmeso61 var, o çok gizemli, hayatta sormaz. "Yönetti" dedin, geçmiş zamanda yönetmiş ve şimdi bitmiş, ki o şu anda yönetiyor. @Aserat var, o da olamaz. O da, @mesmeso61 kadar gizemli ve ikisinin de üslubu böyle değil.
Yok şaka yaptım sen tahmin etSeyirci joker hakkı var mı?
Oha tam ipucu vermişsin. Hâlâ mı bilemediEvet yine bilemedinetkinlik 2-3 hafta gibi kısa sürede tamamlandı ve mayıs sonunda bitti
Düşünüyor galibaOha tam ipucu vermişsin. Hâlâ mı bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?