Bu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.Yanlış sokak sanatı değilCevapları da alalım
![]()
Bu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.Yanlış sokak sanatı değilCevapları da alalım
![]()
Vaktin bol daha, vaktin dolmasına daha var.Ben soru soracak vakit bulamadım. Zaten aklıma çok gizli sorularda gelmiyor.![]()
Yine yanıldınBu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.![]()
Evet yine yanlış bir tahminde daha bulun yine bilemezsen bir ipucu verecemBu kesinlikle @Dosi, yanlış söyledim. Sohbet ile bana gönderme yaptı, virgülü de genel olarak boşluk bırakmadan atabiliyor. Devrik cümleleri de epey olabiliyor.![]()
Tyler Durden mi acaba?Evet yine yanlış bir tahminde daha bulun yine bilemezsen bir ipucu verecem![]()
Sen nesin, üye değil misin?Yok yok üye![]()
Kendi kendime özelden soru sormuyorum ben sunucuyumSen nesin, üye değil misin?
Hayırdır, hayalet falan mısın yoksa sayın Tyler Durden?![]()
Soruya baktım detaylı ve nedense o üye geldi aklıma. Araf kendi tahmin etsin. Ben sana özelden yazarım@Araf joker hakkını kullanmak ister misin?![]()
@mesmeso61 var, o çok gizemli, hayatta sormaz. "Yönetti" dedin, geçmiş zamanda yönetmiş ve şimdi bitmiş, ki o şu anda yönetiyor. @Aserat var, o da olamaz. O da, @mesmeso61 kadar gizemli ve ikisinin de üslubu böyle değil.İkisi de değil mlsf![]()
Evet yine bilemedin@mesmeso61 var, o çok gizemli, hayatta sormaz. "Yönetti" dedin, geçmiş zamanda yönetmiş ve şimdi bitmiş, ki o şu anda yönetiyor. @Aserat var, o da olamaz. O da, @mesmeso61 kadar gizemli ve ikisinin de üslubu böyle değil.![]()
Yok şaka yaptım sen tahmin etSeyirci joker hakkı var mı?![]()
Oha tam ipucu vermişsin. Hâlâ mı bilemediEvet yine bilemedinetkinlik 2-3 hafta gibi kısa sürede tamamlandı ve mayıs sonunda bitti
![]()
Düşünüyor galibaOha tam ipucu vermişsin. Hâlâ mı bilemedi![]()