Keşke herkes hep haklı olabilse. (benim gibi)Dedim ya, ben hep haklıyım@Sherlock
Keşke herkes hep haklı olabilse. (benim gibi)Dedim ya, ben hep haklıyım@Sherlock
Aynen ona Aykut karar versin😊Sıfırdan konu da olabilirdi aslında da, siz bilirsiniz tabii. Toplu bir konu olurdu. @xdragxx için hangisi iyiyse, onu yapsın artık.
Bana 'haklısın' lafları çok geldiği için sen anca benden sonra gelirsin bu konudaKeşke herkes hep haklı olabilse. (benim gibi)
İmkansız ama neysse...Bana 'haklısın' lafları çok geldiği için sen anca benden sonra gelirsin bu konuda
Diss yemek istiyor galiba yine canınİmkansız ama neysse...
Burada noktalamak en iyisi aynen, konuyu da fazla şaapmayalım soru cevap konseptine uygun ilerlesin...Diss yemek istiyor galiba yine canınzorlama fazla
Cumartesi akşamı koy ki bizler o soru ve cevaplara göre yazmaya devam edelim. Yarım kalmasın mesajlar.Özelden gelen soruları toplu bir şekilde pazar günü ilk sayfaya koyarım onun dışında format bu şekilde iyi
Absürt bir soru olacak ama keşke kız olarak doğsaydım diyor musun yoksa dünyaya bir kez gelsem yine erkek olarak doğmak isterdim der misin?
Cumartesi de olabilir ya da özelden gelen soruları Araf cevapladıkça ilk sayfayı editleyebilirim bakalımCumartesi akşamı koy ki bizler o soru ve cevaplara göre yazmaya devam edelim. Yarım kalmasın mesajlar.
Pazartesi sabah kilit vurup akşama yeni bölümle gel bence 😊
Tamamdır sen o kısmı ayarla ve özelden soru almayı cumartesi noktala yoksa uzar işCumartesi de olabilir ya da özelden gelen soruları Araf cevapladıkça ilk sayfayı editleyebilirim bakalım
Ben insan olarak doğmak isterdim, erkek ya da kadın olmak değil, insan olmak kurtarıyor insanı.Özelden gelen soruları toplu bir şekilde pazar günü ilk sayfaya koyarım onun dışında format bu şekilde iyi
Absürt bir soru olacak ama keşke kız olarak doğsaydım diyor musun yoksa dünyaya bir kez gelsem yine erkek olarak doğmak isterdim der misin?
IYIyim çok şükür, sen nasılsın?Kimse de adamın halini hatırını sormamış... Nasılsınız @Araf bey, iyi misiniz?
Angaralısın, yönetici olduktan sonra gözümde ciddi bir otorite sahibi oldun. Eskiden sanki daha bir eğlenceliydin ya da belki yönetici olduktan sonra gözüme ciddi olarak görünmüş de olabilirsin. Eskiden Medcezir'de rastlaşırdık, şimdi pek rastlaşamıyoruz. İyisin yani, nadiren tartışmaya girerken görüyorum. Etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde birisin.Benim hakkımda ne düşünüyorsun?@Araf
@sokak sanati sormuştur.1.Level düşürmen gerekiyor mu forumda kimi zaman sohbet ederken?
2.Dışarıda nasılsın,ağır abi formatında mısındır?
@Araf bu soruyu kim sormuştur ve cevapları?
Yanlış sokak sanatı değil@sokak sanati sormuştur.
Nereden anladım? Sorular yine "dan" diye söylenmiş gibi. Noktalama işaretleri kullanılırken virgülden sonra boşluk bırakılmamış, ki bu özelliğiyle kendisini direkt olarak andırıyor. Devrik cümle de var.
Kimse de adamın halini hatırını sormamış... Nasılsınız @Araf bey, iyi misiniz?
@sokak sanati sormuştur.
Nereden anladım? Sorular yine "dan" diye söylenmiş gibi. Noktalama işaretleri kullanılırken virgülden sonra boşluk bırakılmamış, ki bu özelliğiyle kendisini direkt olarak andırıyor. Devrik cümle de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?