Zey TV Cevapsız Sorular-1.Bölüm Konuğu Araf

Özelden gelen soruları toplu bir şekilde pazar günü ilk sayfaya koyarım onun dışında format bu şekilde iyi

Absürt bir soru olacak ama keşke kız olarak doğsaydım diyor musun yoksa dünyaya bir kez gelsem yine erkek olarak doğmak isterdim der misin?

Reactions: Araf
Cumartesi akşamı koy ki bizler o soru ve cevaplara göre yazmaya devam edelim. Yarım kalmasın mesajlar.
Pazartesi sabah kilit vurup akşama yeni bölümle gel bence 😊

Cumartesi akşamı koy ki bizler o soru ve cevaplara göre yazmaya devam edelim. Yarım kalmasın mesajlar.
Pazartesi sabah kilit vurup akşama yeni bölümle gel bence 😊
Cumartesi de olabilir ya da özelden gelen soruları Araf cevapladıkça ilk sayfayı editleyebilirim bakalım

Reactions: Araf and Dosi
Cumartesi de olabilir ya da özelden gelen soruları Araf cevapladıkça ilk sayfayı editleyebilirim bakalım
Tamamdır sen o kısmı ayarla ve özelden soru almayı cumartesi noktala yoksa uzar iş

Reactions: xdragxx
Ben insan olarak doğmak isterdim, erkek ya da kadın olmak değil, insan olmak kurtarıyor insanı.

Reactions: xdragxx
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
@Araf
Angaralısın, yönetici olduktan sonra gözümde ciddi bir otorite sahibi oldun. Eskiden sanki daha bir eğlenceliydin ya da belki yönetici olduktan sonra gözüme ciddi olarak görünmüş de olabilirsin. Eskiden Medcezir'de rastlaşırdık, şimdi pek rastlaşamıyoruz. İyisin yani, nadiren tartışmaya girerken görüyorum. Etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde birisin.

Reactions: 12.Adam and Bully
1.Level düşürmen gerekiyor mu forumda kimi zaman sohbet ederken?

2.Dışarıda nasılsın,ağır abi formatında mısındır?

@Araf bu soruyu kim sormuştur ve cevapları?

1.Level düşürmen gerekiyor mu forumda kimi zaman sohbet ederken?

2.Dışarıda nasılsın,ağır abi formatında mısındır?

@Araf bu soruyu kim sormuştur ve cevapları?
@sokak sanati sormuştur.

Nereden anladım? Sorular yine "dan" diye söylenmiş gibi. Noktalama işaretleri kullanılırken virgülden sonra boşluk bırakılmamış, ki bu özelliğiyle kendisini direkt olarak andırıyor. Devrik cümle de var.

Yanlış sokak sanatı değil
Cevapları da alalım

Reactions: 12.Adam

Ben soru soracak vakit bulamadım. Zaten aklıma çok gizli sorularda gelmiyor.

Reactions: Araf