Bu nasıl soru@Araf Benim Hakkımda Ne DÜŞÜNMÜYORSUN
İbfedstabdi (İyi bir forum, eskisi daha samimiydi tabii ama bu da iyi.)@Araf Bhnd demiyeceğim, benim sözlük konusunda yazarsın yorumunu
FHND? Bu da benim klasik sorum F forum oluyor bu arada
Avatarındaki kayıp balık nemo olduğunu düşünmüyorum mesela.@Araf Benim Hakkımda Ne DÜŞÜNMÜYORSUN
Tyler Durden, Fenerbahçeli, Geniş Aile hayranı.
Teşekkürler sıvacılıklarınla egomu tatmin ettiğin için. Gerçi şaka yapıyorum, mütevazı adamım ben.Hayırlı olsun format, ben sadece özelden gelecek sorular olur ve bunun üzerinden tek kısımda program yapılır, üzerine konuşulur diye düşünmüştüm. Ama bu şekilde konunun canlı olması adına daha farklı olmuş. Tabi şuan sorgu odası gibi ilerliyor, özelden soru geliyor mu bilmiyorum ama özelden gelen sorular da geldiğinde nasıl olacak ayrı bir konu mu açılacak, bu önemli.
Neyse bunlar önemsiz detaylar format keyifli olmuş, soruları ve cevapları keyifle okudum. @Araf yoldaşım felsefik cevaplarıyla renk kattı ortama. Ben de aklıma bir şeyler gelirse sorarım elbet özelden veya buradan.
Tekrardan hayırlı olsun. @xdragxx @Dosi
İşimizi yapıyoruz kardeşim tabi ki hoşuna gidecek... Sanatımızı icra ederken insanlar bundan keyif alsın diye yapmamız gerekiyor...Teşekkürler sıvacılıklarınla egomu tatmin ettiğin için. Gerçi şaka yapıyorum, mütevazı adamım ben.
Senden de sorular gelsin.
Bu arada mütevazı olduğumu söyleyerek de ego yaptım. Mütevazı olan adam mütevazı olduğunu söylemez, karşıdaki öyle düşünür.İşimizi yapıyoruz kardeşim tabi ki hoşuna gidecek... Sanatımızı icra ederken insanlar bundan keyif alsın diye yapmamız gerekiyor...
Gelir gelir merak etme...
Kesinlikle bunu fark etmediğimi sanıyorsan yanılıyorsun... Mütevazılık bir insan bedeni olsa heralde o beden benim bedenim olurdu diyip işin boyutunu değiştireyim ben de...Bu arada mütevazı olduğumu söyleyerek de ego yaptım. Mütevazı olan adam mütevazı olduğunu söylemez, karşıdaki öyle düşünür.
Ümit Özat mode on:
Ekli dosyayı görüntüle 85621
Özelden sorular @xdragxx e yapmakta. O belirli aralıkta Araf'a soracak, bu konudan devam edilecek.Hayırlı olsun format, ben sadece özelden gelecek sorular olur ve bunun üzerinden tek kısımda program yapılır, üzerine konuşulur diye düşünmüştüm. Ama bu şekilde konunun canlı olması adına daha farklı olmuş. Tabi şuan sorgu odası gibi ilerliyor, özelden soru geliyor mu bilmiyorum ama özelden gelen sorular da geldiğinde nasıl olacak ayrı bir konu mu açılacak, bu önemli.
Neyse bunlar önemsiz detaylar format keyifli olmuş, soruları ve cevapları keyifle okudum. @Araf yoldaşım felsefik cevaplarıyla renk kattı ortama. Ben de aklıma bir şeyler gelirse sorarım elbet özelden veya buradan.
Tekrardan hayırlı olsun. @xdragxx @Dosi
Bunu tahmin etmek hiç zor değildi zaten... Ve konsepti anladım merak etme, açıklama yapman gerekmiyordu...Özelden sorular @xdragxx e yapmakta. O belirli aralıkta Araf'a soracak, bu konudan devam edilecek.
Evet ben konu canlı olsun diye bu kısmın böyle olmasını önerdim. Reyting için
Olsun, iyi bir kanal sahibi izleyicisinin kafasında en ufak bir soru işareti bırakmamalıBunu tahmin etmek hiç zor değildi zaten... Ve konsepti anladım merak etme, açıklama yapman gerekmiyordu...
Sen de haklısın, ben anlasam bile aynı sorulara sahip birileri cevabını almış oldu en azından.Olsun, iyi bir kanal sahibi izleyicisinin kafasında en ufak bir soru işareti bırakmamalı
Dedim ya, ben hep haklıyım @SherlockSen de haklısın, ben anlasam bile aynı sorulara sahip birileri cevabını almış oldu en azından.
Özelde sorular ve cevabı konuya eklenebilir evet ama burada olanlar burada kalmalı😊Bence @xdragxx şu şekilde yapabilirsin; özel mesajlı soruları başa yaz, cevaplar da aynı zamanda gelsin. Bir de buradaki sorularla cevapları birleştir. Tamam, konu çok geniş olabilir de, iyi olur böyle. Hatta kısaltmak için benim cevapları spoiler butonu içerisine alabilirsin bu konudaki yazılan cevapları. Sıfırdan konu açabilirsin konuyu netleştirip.
"Cevapsız Sorular Programının 1. Bölümün Konuğu Araf Oldu!"
Şeklinde olabilir örnek vermek gerekirse.
"Cevapsız Sorular - 1. Bölüm"
Şeklinde de yapabilirsin direkt olarak. Konunun içeriğinden anlaşılır ne olduğu, nelerin yazıldığı.
Sıfırdan konu da olabilirdi aslında da, siz bilirsiniz tabii. Toplu bir konu olurdu. @xdragxx için hangisi iyiyse, onu yapsın artık.Özelde sorular ve cevabı konuya eklenebilir evet ama burada olanlar burada kalmalı😊