20 Milyon olmak üzereyiz 1 ayda bizim için çok iyi youtube de çok izlenmiyorduk malumŞarkı çok güzel, Musti tutturdu ama Eypio'ya rağmen uçuşa geçemedi şarkı
Bu sönük yaz sezonuna damgasını vuran ender işlerden oldu tabii Dediğin gibi konuşuluyor ve çalıyor her yerde
Aynen @MasacRE- yi de çağıralım oraya kutlasın Aleyna konusunda didişiyorduk, Musti - Serdar ortaklığına bağladık yine
Aa İso deyince liseyi hatırladım.Hadsiz İso'ya bakın hele. ss
Aaa evet kütük bey görmedi sanırım asıl başarı burada @dreamy @MasacRE-Aynen @MasacRE- yi de çağıralım oraya kutlasın Aleyna konusunda didişiyorduk, Musti - Serdar ortaklığına bağladık yine
Hadi bakalım hedef 50 milyon hayırlısıyla20 Milyon olmak üzereyiz 1 ayda bizim için çok iyi youtube de çok izlenmiyorduk malum
Şıkır Şıkır ı saymazsak Tesir Altında Ben Olsaydım dan sonra en patlayanı bu oldu diyebiliriz 2010 dan sonra
25.Yılına özel çalışma yapacakmış eski şarkılarıyla alakalı proje radyoda öyle diyorduHadi bakalım hedef 50 milyon hayırlısıyla
30 yıllık sanatçılar nerdeyse, büyük başarı valla
Bekliyorum. Sorduğun soruyu da yarın cevaplayacağım, aklımda. 3 - 4 soru daha var.Sorgu odasında zincirleme kazık sorulara hazırlan @Çiğdem-
Şimdi de kendini bu mu sanıyon