Bu son şarkısında etkisi bitti bence kurtuluruz yakındaTebrikler yeni Star'ımıza @Çiğdem- geçmiş
3 şarkısı da muhteşem, çatlayabilirsin Rekorlara doymuyor genç starımız Dünyayı da ele geçirecektir yakında
Bu son şarkısında etkisi bitti bence kurtuluruz yakındaTebrikler yeni Star'ımıza @Çiğdem- geçmiş
3 şarkısı da muhteşem, çatlayabilirsin Rekorlara doymuyor genç starımız Dünyayı da ele geçirecektir yakında
He tabi tabi 1 şarkıyla anılacakmış ne güzel hayaller bunlar öyle Yazın başından beri her tarafta Yalnız Çiçek çalıyor, albümün Vuracak ile birlikte en çok tutulan şarkısı oldu,kendini kandırmaya devam et sen
Hogatha ve hayalleri Çatla da patlaBu son şarkısında etkisi bitti bence kurtuluruz yakında
Aleyna o sayıları da görecektir, @Billy Kane geleceği görmüş benceO değil de başlık yanlış, kimse fark etmemiş. Ben de yeni fark ettim.
Milyon hem rakamla hem yazıyla yazıyordu değil miO değil de başlık yanlış, kimse fark etmemiş. Ben de yeni fark ettim.
He tabi tabi 1 şarkıyla anılacakmış ne güzel hayaller bunlar öyle Yazın başından beri her tarafta Yalnız Çiçek çalıyor, albümün Vuracak ile birlikte en çok tutulan şarkısı oldu,kendini kandırmaya devam et sen
Hogatha ve hayalleri Çatla da patla
Şu 3 yılda en sakin yazı geçiriyoruz Tilki Kız ilk defa konusulmuyor şarkısıda dinlenmesi az kalmışO değil de başlık yanlış, kimse fark etmemiş. Ben de yeni fark ettim.
Aleyna o sayıları da görecektir, @Billy Kane geleceği görmüş bence
Aynen @Billy Kane geleceği görmüş veya heyecanlanmış konuyu açarken.Milyon hem rakamla hem yazıyla yazıyordu değil mi
Yazın şarkısı Yalnız Çiçek oldu, nasıl konuşulmuyor?Şu 3 yılda en sakin yazı geçiriyoruz Tilki Kız ilk defa konusulmuyor şarkısıda dinlenmesi az kalmış
Başlığın yanlış olduğundan değil o @Billy Kane tuhafı açmış konuyu
Dinlenmesi gayet iyi, senin sandalyenin rüyasında bile göremeyeceği rakamlarda her zamanki gibi Konuşulmaya gelince de, bu ara fazla göstermiyor kendini, yeni işlerine odaklanmıştır muhtemelenŞu 3 yılda en sakin yazı geçiriyoruz Tilki Kız ilk defa konusulmuyor şarkısıda dinlenmesi az kalmış
Serdar'ın şarkı çıkarmadığı bir yaza yaz demem ben zaten O yüzden sönük geçiyorŞu 3 yılda en sakin yazı geçiriyoruz Tilki Kız ilk defa konusulmuyor şarkısıda dinlenmesi az kalmış
Dinlenmesi gayet iyi, senin sandalyenin rüyasında bile göremeyeceği rakamlarda her zamanki gibi Konuşulmaya gelince de, bu ara fazla göstermiyor kendini, yeni işlerine odaklanmıştır muhtemelen
Sessiz sakin izleniyor olay çıkarmayınca konuşulmadı bu yaz 2 yıldır Tilki Kız aşşağı yukarı bıkmıştık bu yaz kimsenin taktığı yokYazın şarkısı Yalnız Çiçek oldu, nasıl konuşulmuyor?
Sandalyeyi kim konuşuyor ya hangi dünyada yaşıyorsun senSessiz sakin izleniyor olay çıkarmayınca konuşulmadı bu yaz 2 yıldır Tilki Kız aşşağı yukarı bıkmıştık bu yaz kimsenin taktığı yok
Mustim kadar kimse konuşulmadı bu yaz Hazirandan itibaren bakarsak Yazın yıldızı belli @Bully
Küçük çocukların hayal dünyası olur ya, sen de aynı öyle bir alemdesin herhalde başka bir açıklaması olamaz bu durumun
Şarkı çok güzel, Musti tutturdu ama Eypio'ya rağmen uçuşa geçemedi şarkı
Yıldız Tilbe faktörü var.