'Cevapsız Çınlama' 400.000.000 Oldu!

He tabi tabi 1 şarkıyla anılacakmış ne güzel hayaller bunlar öyle
Yazın başından beri her tarafta Yalnız Çiçek çalıyor, albümün Vuracak ile birlikte en çok tutulan şarkısı oldu,kendini kandırmaya devam et sen

O değil de başlık yanlış, kimse fark etmemiş. Ben de yeni fark ettim.

Hogatha ve hayalleri
Çatla da patla
O değil de başlık yanlış, kimse fark etmemiş. Ben de yeni fark ettim.
Şu 3 yılda en sakin yazı geçiriyoruz Tilki Kız ilk defa konusulmuyor şarkısıda dinlenmesi az kalmış

Başlığın yanlış olduğundan değil o @Billy Kane tuhafı açmış konuyu

Şu 3 yılda en sakin yazı geçiriyoruz Tilki Kız ilk defa konusulmuyor şarkısıda dinlenmesi az kalmış

Dinlenmesi gayet iyi, senin sandalyenin rüyasında bile göremeyeceği rakamlarda her zamanki gibi
Konuşulmaya gelince de, bu ara fazla göstermiyor kendini, yeni işlerine odaklanmıştır muhtemelen

Serdar'ın şarkı çıkarmadığı bir yaza yaz demem ben zaten
O yüzden sönük geçiyor

Dinlenmesi gayet iyi, senin sandalyenin rüyasında bile göremeyeceği rakamlarda her zamanki gibi
Konuşulmaya gelince de, bu ara fazla göstermiyor kendini, yeni işlerine odaklanmıştır muhtemelen
Yazın şarkısı Yalnız Çiçek oldu, nasıl konuşulmuyor?
Sessiz sakin izleniyor olay çıkarmayınca konuşulmadı bu yaz 2 yıldır Tilki Kız aşşağı yukarı bıkmıştık bu yaz kimsenin taktığı yok

Mustim kadar kimse konuşulmadı bu yaz Hazirandan itibaren bakarsak Yazın yıldızı belli
@Bully

Sandalyeyi kim konuşuyor ya hangi dünyada yaşıyorsun sen

Mustim dısında kim konusuldu bu yaz bee
Aaa Serdar da Kışı götürmüştü
@Bully @dreamy
Şarkı çok güzel, Musti tutturdu ama Eypio'ya rağmen uçuşa geçemedi şarkı

Bu sönük yaz sezonuna damgasını vuran ender işlerden oldu tabii
Dediğin gibi konuşuluyor ve çalıyor her yerde

@Çiğdem- bana Musti'nin her yerde konuşulduğuna inandırabilirsin ama Serdar'ın kışı götürdüğüne inanmamı bekleme.
@Bully