aaa söyleyecetm unuttum ayoll büyük bir hata yaptılarCesur yürek yarın yok, haftaya varmis Ukv haftaya final yapıtormus ins Cesur Yürekte yapmaz@Çiğdem- @batuhankaralar @papuleoo
acaba heyecan olsun diyemi yaptılar
aaa söyleyecetm unuttum ayoll büyük bir hata yaptılarCesur yürek yarın yok, haftaya varmis Ukv haftaya final yapıtormus ins Cesur Yürekte yapmaz@Çiğdem- @batuhankaralar @papuleoo
Ukv bitiyomus izleyici cekerizaaa söyleyecetm unuttum ayoll büyük bir hata yaptılar
acaba heyecan olsun diyemi yaptılar![]()
umuta kelepçe vurulmaz her hafta 4 reyting alıyordu neden bitiyorki ayollUkv bitiyomus izleyici cekeriz
Ama izleyicinin baska diziye kacma ihtimali var o zaman hic toparlayamazlar![]()
Bence final yakın, reytingler bayağı düştü böyle idare etmeleri zorCesur yürek yarın yok, haftaya varmis Ukv haftaya final yapıtormus ins Cesur Yürekte yapmaz@Çiğdem- @batuhankaralar @papuleoo
yeni düşman seçimi harika eşkiyayıda yükseltmişti bu adam @EFE UYSAL
İşte böyle kötü karakterli oyuncular diziye alınmalı. Şimdi oyuncu kadrosuda oturdu sayılır tek eksik Ömer'in yanındaki adamların çok pasif olması orayada sağlam iki oyuncu alındımı tamamdır.
aaaa evet bu fragman harika olmus özellikle
5e çıksak keşke çok iyi olur geçen hafta dizi yönetmen değişikliğinden dolayı yayınlanmamışaaaa evet bu fragman harika olmus özellikle![]()
aradan dönüyoruz bu kötü oldu cnm 3 yada 4 olur ama inş 4 ile başlarız kelepçe vurulmaz bu bölüm final yapacak haftaya yükselmeliyiz bence5e çıksak keşke çok iyi olur geçen hafta dizi yönetmen değişikliğinden dolayı yayınlanmamış![]()
Daha da Survivor yok bir an önce 5e çıkmak lazım birkaç haftamız vararadan dönüyoruz bu kötü oldu cnm 3 yada 4 olur ama inş 4 ile başlarız kelepçe vurulmaz bu bölüm final yapacak haftaya yükselmeliyiz bence![]()
Bu dizinin asıl rakibi kelepçe vurulmazdı bence kitlelerinide aynı görüyorum 5 reytinge oynayan bir diziydi o dizinin yokluğunda 5 üzerine artık çıkmalıyız ayoll çok sabrettik çok sahip çıktık dizimize inş değerini görür sene sonuna kadarDaha da Survivor yok bir an önce 5e çıkmak lazım birkaç haftamız varBu dizinin lider olmaması beni çok üzüyor.ss
Biz şanslıyız dizimiz başka kanalda olsa dizi bitmiştiBu dizinin asıl rakibi kelepçe vurulmazdı bence kitlelerinide aynı görüyorum 5 reytinge oynayan bir diziydi o dizinin yokluğunda 5 üzerine artık çıkmalıyız ayoll çok sabrettik çok sahip çıktık dizimize inş değerini görür sene sonuna kadar![]()
Ayoll vatanım sensin 6 reytingle 1.olabiliyor cesur güzel 5 alıyor kelepçe vurulmazda 5 e yakın alarak nasıl bitiyor anlamadım vlla ama cesur yüreğin işine gelicekBiz şanslıyız dizimiz başka kanalda olsa dizi bitmişti![]()
Ukv şanssız biz şanslıyız kullanmalıyız
![]()
Dizinin Absi çok düşük diye bitirmiş kanalAyoll vatanım sensin 6 reytingle 1.olabiliyor cesur güzel 5 alıyor kelepçe vurulmazda 5 e yakın alarak nasıl bitiyor anlamadım vlla ama cesur yüreğin işine gelicek![]()
![]()
![]()
Kirve diziye hareket getirdiAyoll vatanım sensin 6 reytingle 1.olabiliyor cesur güzel 5 alıyor kelepçe vurulmazda 5 e yakın alarak nasıl bitiyor anlamadım vlla ama cesur yüreğin işine gelicek![]()
![]()
![]()