Evettt ama yetişemiyorum yaa dün işim olmasaydı yetişiyordum haftaya inşallah
Hemen izle simdiEvettt ama yetişemiyorum yaa dün işim olmasaydı yetişiyordum haftaya inşallah![]()
Hemen izle simdi![]()
Ne oluyor bee
Git Vatanım Sensin'i izle bölüm bitecek hiç yorum yokNe oluyor bee![]()
Aga bu günü iple çekiyordum ama misafir geldi [emoji17] bölümü izleyemiyorum.
Aga netten falan mutlaka izlemelisin efsane bölüm oluyor.Aga bu günü iple çekiyordum ama misafir geldi [emoji17] bölümü izleyemiyorum.
Vatanım sensni cesur yürek bitince izliyorum tatar ahmet süper iskender favorimdi ama iyice bozdu kendisiniGit Vatanım Sensin'i izle bölüm bitecek hiç yorum yok![]()
Soyleyin Dirilise destek ciktigim gibi gelirim
Iskender babasina ihanet ediyor ve de kurtulmak istiyorVatanım sensni cesur yürek bitince izliyorum tatar ahmet süper iskender favorimdi ama iyice bozdu kendisini![]()
ben en çok tatar ahmetin adamına üzüldüm ayoll ondan beklemezdimSoyleyin Dirilise destek ciktigim gibi gelirim
Iskender babasina ihanet ediyor ve de kurtulmak istiyor![]()
Tatar yalnız kaldı deseneben en çok tatar ahmetin adamına üzüldüm ayoll ondan beklemezdim![]()
Ömerde tatarı sever bağlanır umarım onların işbirliğini istiyorum ayollTatar yalnız kaldı deseneAma Ömerle isbirligi yaparlar
![]()
Isbirligi yaparlarsa müthiş olur birde Hakan Boyav gelseÖmerde tatarı sever bağlanır umarım onların işbirliğini istiyorum ayoll![]()
yrın reytingte 4 korursak haftaya 5 olururz cnm ama yarın 3 edüşersek haftaya tekrar 4 e çıakrız bakalım yarını bekliyorumSonu efsane bitti bir hafta nasil beklicez herkes birbirine silah doğrulttu 😱 @Çiğdem- @batuhankaralar
Artık bu dizi hakettigi deger görmeli bu ne Cesur ve Güzele geciliyoruz.ss Subata kadar 5e sabitlersek Total gelebiliryrın reytingte 4 korursak haftaya 5 olururz cnm ama yarın 3 edüşersek haftaya tekrar 4 e çıakrız bakalım yarını bekliyorum![]()
Şu enginlerin dizisi basladı ilk bölüm gazıyla bizi etkilemese bariArtık bu dizi hakettigi deger görmeli bu ne Cesur ve Güzele geciliyoruz.ss Subata kadar 5e sabitlersek Total gelebilir![]()
Onun kitlesinin bizimle alakasi yok emin ol etkilenmeyiz etkilenirsek cok az fragmanda yok.ssŞu enginlerin dizisi basladı ilk bölüm gazıyla bizi etkilemese bari![]()
Şu cesur güzeli izleyenlere hayret ediyorum ayoll bukadarmı zamanı çöpe atar insanlarOnun kitlesinin bizimle alakasi yok emin ol etkilenmeyiz etkilenirsek cok az fragmanda yok.ss