batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
genel olarak toparladık bence aksiyon yönünden inş 4 üstüne çıakr bu hafta tekrarŞimdi baslıyor. @Çiğdem-
Heyecan tavan yapti aksiyonda birlestigenel olarak toparladık bence aksiyon yönünden inş 4 üstüne çıakr bu hafta tekrar![]()
şu tubalara geçit vermeyiz inş toteldeHeyecan tavan yapti aksiyonda birlesti![]()
Gececeklerini sanmam o dizi Abde is yaparşu tubalara geçit vermeyiz inş totelde![]()
aaa şuan iskenderle tatar öndeler tabi şuan onlarsız olmaz ama vadiden şekip taşpınarda bu bölümde baya ön pilandaydıGececeklerini sanmam o dizi Abde is yaparBu arada her oyuncu dizide rolunun hakkini veriyor Onur Tunada alisti
![]()
Bu bölüm kadin sahnesi yoktu hadi yine iyisinaaa şuan iskenderle tatar öndeler tabi şuan onlarsız olmaz ama vadiden şekip taşpınarda bu bölümde baya ön pilandaydı![]()
Ayy şu avukat kıza sinir oluyorum ayoll başka kadın oyuncumu yokmuş anlamadımBu bölüm kadin sahnesi yoktu hadi yine iyisin![]()
Tatar Ahmet onu uygun görmüş itirazın mı varAyy şu avukat kıza sinir oluyorum ayoll başka kadın oyuncumu yokmuş anlamadım![]()
aa var tabikide seyir zevkimi bozuyor allahtan onurla aşk yaşamaya baslamadı öyle sahneler olmaz inşTatar Ahmet onu uygun görmüş itirazın mı var![]()
Haftaya aksiyon sov varaa var tabikide seyir zevkimi bozuyor allahtan onurla aşk yaşamaya baslamadı öyle sahneler olmaz inş![]()
onurun sesinede alıştım ayoll sonunda
Sevindirici haberonurun sesinede alıştım ayoll sonunda![]()
![]()
![]()
İilk bölümler çok rahatsız ediyordu ayoll şimdi etmiyorSevindirici haberDizi daha yeni basliyor
![]()