batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
genel olarak toparladık bence aksiyon yönünden inş 4 üstüne çıakr bu hafta tekrarŞimdi baslıyor. @Çiğdem-
Heyecan tavan yapti aksiyonda birlestigenel olarak toparladık bence aksiyon yönünden inş 4 üstüne çıakr bu hafta tekrar
şu tubalara geçit vermeyiz inş toteldeHeyecan tavan yapti aksiyonda birlesti
Gececeklerini sanmam o dizi Abde is yaparşu tubalara geçit vermeyiz inş totelde
aaa şuan iskenderle tatar öndeler tabi şuan onlarsız olmaz ama vadiden şekip taşpınarda bu bölümde baya ön pilandaydıGececeklerini sanmam o dizi Abde is yaparBu arada her oyuncu dizide rolunun hakkini veriyor Onur Tunada alisti
Bu bölüm kadin sahnesi yoktu hadi yine iyisinaaa şuan iskenderle tatar öndeler tabi şuan onlarsız olmaz ama vadiden şekip taşpınarda bu bölümde baya ön pilandaydı
Ayy şu avukat kıza sinir oluyorum ayoll başka kadın oyuncumu yokmuş anlamadımBu bölüm kadin sahnesi yoktu hadi yine iyisin
Tatar Ahmet onu uygun görmüş itirazın mı varAyy şu avukat kıza sinir oluyorum ayoll başka kadın oyuncumu yokmuş anlamadım
aa var tabikide seyir zevkimi bozuyor allahtan onurla aşk yaşamaya baslamadı öyle sahneler olmaz inşTatar Ahmet onu uygun görmüş itirazın mı var
Haftaya aksiyon sov varaa var tabikide seyir zevkimi bozuyor allahtan onurla aşk yaşamaya baslamadı öyle sahneler olmaz inş
onurun sesinede alıştım ayoll sonunda
Sevindirici haberonurun sesinede alıştım ayoll sonunda
İilk bölümler çok rahatsız ediyordu ayoll şimdi etmiyorSevindirici haberDizi daha yeni basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?