O kadar ceza gelecek ne yaptılarki acaba çok büyük şişirme bir ceza olmuş reyting için bitmedi700 bin lira ceza gelmiş insaf beReaksiyon'dan sonra doğru düzgün bir dizimiz vardı o da bitiyor ne diyelim Perşembe günü Vadi dışında bize haram
O kadar ceza gelecek ne yaptılarki acaba çok büyük şişirme bir ceza olmuş reyting için bitmedi700 bin lira ceza gelmiş insaf beReaksiyon'dan sonra doğru düzgün bir dizimiz vardı o da bitiyor ne diyelim Perşembe günü Vadi dışında bize haram
Hastane sahnesi için gelmiş galibaO kadar ceza gelecek ne yaptılarki acaba çok büyük şişirme bir ceza olmuş reyting için bitmedi
50 sayfayı aştıkHastane sahnesi için gelmiş galiba
Onur Tunada müthiş olurHüseyin Avni Danyal'ın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı söyleniyor. Umarım doğru haberdir.
Ben Onur Tuna'yı bekliyorum ama o katılırsa gerçek anlamda efsane olur.Hüseyin Avni Danyal'ın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı söyleniyor. Umarım doğru haberdir.
Güzelim diziyi harcadılar hala yastayımBen Onur Tuna'yı bekliyorum ama o katılırsa gerçek anlamda efsane olur.
Onur Tuna gelmez bence.Onur Tunada müthiş olur
Onur olmaz ama Hüseyin Avni Danyal olursa dediğin gibi efsane olur.Ben Onur Tuna'yı bekliyorum ama o katılırsa gerçek anlamda efsane olur.
Bende sabahtan beri fragman kolluyorum. Ama halen ses seda yok.Fragman çıkmadı, oyuncular sanki dizi final yapmıyor gibi paylaşımlar atıyorlar. Bu işte bir terslik yok mu dizi sanki devam edecek gibi gözüküyor
Devam ederse çok büyük hediye olurFragman çıkmadı, oyuncular sanki dizi final yapmıyor gibi paylaşımlar atıyorlar. Bu işte bir terslik yok mu dizi sanki devam edecek gibi gözüküyor
Devam ederse çok büyük hediye olur
Bende sabahtan beri fragman kolluyorum. Ama halen ses seda yok.
tatar ahmet ölmediyse devam etsin ayollFragman çıkmadı, oyuncular sanki dizi final yapmıyor gibi paylaşımlar atıyorlar. Bu işte bir terslik yok mu dizi sanki devam edecek gibi gözüküyor
Fragman hala yok.tatar ahmet ölmediyse devam etsin ayoll
Çarşamba geldi ayoll demekki bölüm yok bu haftaFragman hala yok.
Çarşamba geldi ayoll demekki bölüm yok bu hafta
Youtubede yok ama facede bu varFragman hala yok.
Youtubede yok ama facede bu var
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1489353167749825&id=119842961367526
BU ne saçmalık ayoll youtubeye vermiyorlar tv yede vermemişler demekki sadece facede yanı izlenmesin diyemi fragmanı saklamıslarFragman hala yok.
İskender babasının intikamını alacak Ömer de eski hayatına geri dönecekYoutubede yok ama facede bu var
Ciddi ciddi dizi final 700 bin lira ceza yüzünden finalYoutubede yok ama facede bu var
yeni yüklenmiş cnm millet tepkili biticeğineCiddi ciddi dizi final 700 bin lira ceza yüzünden final
Onca emeğe yazık ediyorlar bazıları boykot edip İçerdeye de bakmıcaklarmışyeni yüklenmiş cnm millet tepkili biticeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?