Bu tür dizilerin aksiyonun tavan yaptığı sahneler genelde son sahneler olur. Şu an için bencede totalde 5-6 arası alır. Ama son sahneleri de görmem lazım.bölümü izlemiştim gayet güzel başladı bakalım reytingler 5-6 civarı gelirmi
Bu tür dizilerin aksiyonun tavan yaptığı sahneler genelde son sahneler olur. Şu an için bencede totalde 5-6 arası alır. Ama son sahneleri de görmem lazım.bölümü izlemiştim gayet güzel başladı bakalım reytingler 5-6 civarı gelirmi
Adam görünüş olarak ideal ama jest ve mimiklerinde sorun var. Onuda zamanla aşacaktır diye düşünüyorum.Sayfalardan yorumlara baktım da ciddi bir kesim Onur Tuna'nın zayıf kaldığını yazmış. Ben ilk bölümden bir şey demek istemiyorum ileriki bölümlerde belli olur her şey.
Filintada muhtesemdi abi gormen lazim Onur reisi burda da oyle olacaktirAdam görünüş olarak ideal ama jest ve mimiklerinde sorun var. Onuda zamanla aşacaktır diye düşünüyorum.
İnşallah kardeşim dediğin gibi olur. Umarım sende izliyorsundur [emoji2]Filintada muhtesemdi abi gormen lazim Onur reisi burda da oyle olacaktir
Izliyorum tabi kacirmam artik diziyi baya begendim vazgecilezlerimdenİnşallah kardeşim dediğin gibi olur. Umarım sende izliyorsundur [emoji2]
Çok sevindim [emoji2] Dirilişten sonra ortak bir dizimiz daha oldu diyebiliriz [emoji2]Izliyorum tabi kacirmam artik diziyi baya begendim vazgecilezlerimden
Edho yu beğeniyosan bunu fazlasıyla beğenirsin.dizi güzel mi ona göre izleyeceğim
İzlemelisin tam sana göre dizidizi güzel mi ona göre izleyeceğim
Fevkaladenin fevkininde fevki [emoji2]dizi güzel mi ona göre izleyeceğim
Tekrar baktım da bende biraz beğenmedimAdam görünüş olarak ideal ama jest ve mimiklerinde sorun var. Onuda zamanla aşacaktır diye düşünüyorum.
Sesini berbat yapmislar cok tepki var zaten acil düzeltilmeliDizinin müziği çok hoşuma gitti ama henüz izlemedim diziyi.
Fragmanda Onur karizmatikti, şimdi mülteci çocuğun kurtarıldığı sahneyi izliyorum o ses ne? 😱 @EFE UYSAL @Billy Kane
Yusuf Miroğlununda sesi böyle berbattı sonra 5-6 bölüm sonra kendsine yakışan bir ses bulmuşlardı onurada 5.bölümden sonra böyle bir takviye bekliyorum şu karizmayı rezil eden o sesi kesmeleri lazım
Total ile abc'ye kesin gözle bakıyorum, ab ise 4.5 gelir en kötü.Reytingler bu hafta baya yukselecektir lider oluruz Totalde kesin digerleride olucak@Billy Kane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?