Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

İlk bölüm bittiğine göre yoruma geçebilirim :)

Dizi benim beklediğimden çok daha iyi başladı. Onur Tuna'nın oynadığı iki diziye de ucundan kıyısından baktığım için kumaşını biliyorum, nitekim beni yanıltmadı. Filinta rolünün kalıntıları var biraz ama 3-5 bölüme atar yeni rolüne alışır :)

Hüseyin Avni Danyal bu sezonun en kaliteli oyuncular listesine kafadan aday. Son zamanlarda oynadığı komedi rollerinden sıyrılıp Vadi ayarlarına dönmüş. Dizide en beğendiğim ve rolüne oturan oyuncu bence.

Hakan Yufkacıgil ve Faik Ergin'in performansını beğendim. İsmail Hakkı'nın rolünü merak ediyordum ama az zaman aldı ilk bölümde. Onun dışında Rüveyda Öksüz yine olmamış, belki ilerleyen bölümlerde açılır ama üçüncü başrolünü oynayan biri için vasat geldi bana.

Bora Sivri (Cevher), Levent Çiçek (İmdat) ve Özcan Varaylı (Cerrahpaşalı Halit) gibi eskiden Vadi'de oynayan diğer isimleri görmek sevindirdi.

Kamera arkası tarafında da Kudret Sabancı klasını konuşturmuş. Ama Cüneyt Aysan'ın diziye birkaç tane kadın karakter katması şart, sürekli vurdu kırdı olursa seyirci sıkılabilir (Örn; Kurtlar Vadisi Pusu). EDHO'daki gibi biraz da kadınların arasında geçen senaryo yazılırsa tüm kategorilerde malum dizinin bıraktığı bayrağı devralabilir.
Vadi kitlesi bu diziyi izler net kadin sahneside yok :D

Şu an tekrarını izliyorum. Dizi çok iyi ilerliyor. Özellikle replikler muhteşem... Bana Deli Yüreği hatırlattı [emoji17]

Kapıya röportaj için gelen televizyoncular ve Ana Haber'de Ömer'in olması fena halde Deli Yürek'i andırıyor :F

Dizi süper ilerliyor. Oyuncuların çoğuda Vadinin eski oyuncuları.

Şahsi fikrim bu dizi tuttu.