Of of of bu fragmanı yeni gördüm. Oyunculuk şov varmış bu bölüm resmen. Dizi bu bölümde kendini aşacak gibi hadi bakalım.
3. Fragman çok iyi duruyor. Sanırım şuana kadar ki en iyi bölümü izleyeceğiz.
Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı 19:00'da başlayacak, umarım maçın ardından 21:00'de yayınlanmaya başlar. Hem artık dizinin ardından tekrarı yayınlanmamalı. Yaklaşık 5 reyting alarak saatinde yayınlanan bölümü etkiliyor.Of of of bu fragmanı yeni gördüm. Oyunculuk şov varmış bu bölüm resmen. Dizi bu bölümde kendini aşacak gibi hadi bakalım.
Aynen artık uzun özet verip başlamalı. Maçtan sonra 9'da başlarsa da reytingleri artacaktır. Zaten bu hafta tekrarları falan iyi izlendi. 7'li oranlarda kalmaz daha da izlenir bu dizi. Hikaye klasik biraz ama sürükleyici ve iyi işleniyor. İyi de oyunculuklar var. Bu çizgide giderse izlenir.Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı 19:00'da başlayacak, umarım maçın ardından 21:00'de yayınlanmaya başlar. Hem artık dizinin ardından tekrarı yayınlanmamalı. Yaklaşık 5 reyting alarak saatinde yayınlanan bölümü etkiliyor.
Özgün intikam hikayesi dünyada da kalmadı, hepsi birbirinin benzeri. Önemli olan bunun işlenişi, dizi şimdilik çok akıcı ve güzel gidiyor. İlerde bozarsa onu da yazarız. Toygar Işıklı'nın müziklerine de ayrı paragraf açmak lazım. 3. bölüm 3. fragmanında olduğu gibi ıslık eşliğinde müzik insanı dizinin içine çekiyor. Diziyi hiç izlemeyen biri bu müziği dinledikten sonra diziye bakabilir.Aynen artık uzun özet verip başlamalı. Maçtan sonra 9'da başlarsa da reytingleri artacaktır. Zaten bu hafta tekrarları falan iyi izlendi. 7'li oranlarda kalmaz daha da izlenir bu dizi. Hikaye klasik biraz ama sürükleyici ve iyi işleniyor. İyi de oyunculuklar var. Bu çizgide giderse izlenir.
Oy kullanmıyorum hiçbir etkinlikte, kişisel değil yani.mdem izliyonuz oy kullanın diziye valla @Çiğdem- i takarım peşinize oklavasıyla
Kesinlikle özgünü kalmadı bu işin. Bu çizgide giderse kaliteli bir işe dönüşeceği kesin. Toygar Işıklı hem İçerde'de hem burada şov yapmış gerçekten. Dediğin gibi o ıslıklı müzik adamı derinden yakalıyor. Diğer müzikleri de güzel dizinin. İntikam altyapısına 2. bölümde giriş yaptılar ve sağlam girdiler. Bu altyapı böyle güzel verilirse bize daha iyi geçecektir olay çözüldüğündeki duygular. Umarım bozmadan devam eder.Özgün intikam hikayesi dünyada da kalmadı, hepsi birbirinin benzeri. Önemli olan bunun işlenişi, dizi şimdilik çok akıcı ve güzel gidiyor. İlerde bozarsa onu da yazarız. Toygar Işıklı'nın müziklerine de ayrı paragraf açmak lazım. 3. bölüm 3. fragmanında olduğu gibi ıslık eşliğinde müzik insanı dizinin içine çekiyor. Diziyi hiç izlemeyen biri bu müziği dinledikten sonra diziye bakabilir.
Gerekirse 2 sezon yapacaklarına diziyi, 40-50 bölüm yapıp akıcı devam etmeliler. Eskiden çok fazla yerli dizi izlerdim artık izleyemiyorum. Bir tamamını izlediğim İçerde var, bir de bu dizi (İkisini de netten reklamsız izliyorum). 40 dakikalık yabancı dizilere alışınca televizyon başında 2-3 saat yerli dizi hiç çekilmiyor. Hikaye olmayınca oyunculukta para etmiyor. Kurt Seyit Şura'da kaliteli bir diziydi ama aşırı sıkıcıydı. Yapım ekibi kesinlikle buna dikkat etmeli, yoksa Kıvanç - Tuba falan diziyi kurtaramaz, kimse kurtaramaz.Kesinlikle özgünü kalmadı bu işin. Bu çizgide giderse kaliteli bir işe dönüşeceği kesin. Toygar Işıklı hem İçerde'de hem burada şov yapmış gerçekten. Dediğin gibi o ıslıklı müzik adamı derinden yakalıyor. Diğer müzikleri de güzel dizinin. İntikam altyapısına 2. bölümde giriş yaptılar ve sağlam girdiler. Bu altyapı böyle güzel verilirse bize daha iyi geçecektir olay çözüldüğündeki duygular. Umarım bozmadan devam eder.
Kesinlikle uzun süre insanı bayıyor. Böyle sıkmayan ve tadında işler oldukça izletiyor anca. İçerde dur durak bilmiyor doğrusu. Ondan kolay kolay sıkılmayız gibi. Bu da o ayarda olmasa bile tempo olarak o seviyede giderse iyi bir iş olacaktır. Ki bunun da İçerde gibi 2 sezonluk değil tek sezonluk hikayesi var bence. İkisini de bu sezon sonunda güzel bir şekilde finale bağlasınlar. Reyting alıyor diye hikayeyi karıştırıp keyfimizi bozmasınlar.Gerekirse 2 sezon yapacaklarına diziyi, 40-50 bölüm yapıp akıcı devam etmeliler. Eskiden çok fazla yerli dizi izlerdim artık izleyemiyorum. Bir tamamını izlediğim İçerde var, bir de bu dizi (İkisini de netten reklamsız izliyorum). 40 dakikalık yabancı dizilere alışınca televizyon başında 2-3 saat yerli dizi hiç çekilmiyor. Hikaye olmayınca oyunculukta para etmiyor. Kurt Seyit Şura'da kaliteli bir diziydi ama aşırı sıkıcıydı. Yapım ekibi kesinlikle buna dikkat etmeli, yoksa Kıvanç - Tuba falan diziyi kurtaramaz, kimse kurtaramaz.
Ama dizi reklamsız ilerliyor resmenGerekirse 2 sezon yapacaklarına diziyi, 40-50 bölüm yapıp akıcı devam etmeliler. Eskiden çok fazla yerli dizi izlerdim artık izleyemiyorum. Bir tamamını izlediğim İçerde var, bir de bu dizi (İkisini de netten reklamsız izliyorum). 40 dakikalık yabancı dizilere alışınca televizyon başında 2-3 saat yerli dizi hiç çekilmiyor. Hikaye olmayınca oyunculukta para etmiyor. Kurt Seyit Şura'da kaliteli bir diziydi ama aşırı sıkıcıydı. Yapım ekibi kesinlikle buna dikkat etmeli, yoksa Kıvanç - Tuba falan diziyi kurtaramaz, kimse kurtaramaz.
Amacını söylemiştim ailedeki miras için yapıyorDizideki hamilelik olayının tamamen Hayat Şarkısı'nın çakması olduğuna emin oldum. Buradaki Cahide karakterleri Hülya (aman ne tesadüf) isimli bir hayat kadını (Filiz'in de hayat kadını olduğu ortaya çıkmıştı) ile işbirliği yapıp hamile olduğunu söylüyor. Amacı da büyük ihtimalle sevdiği adamın dikkatini çekebilmek. Ece Yörenç isimli balon senarist keşke tutan dizilerden çorba çıkarmak yerine Amerika'da olduğu sürede daha özgün işler peşinde koşsaymış. Sen de CEO olarak daha iyi bir projeye onay verseymişsin keşke.@Forumdash
Bölüm özetinde de Cahide'ye biri yardım edeceği falan yazıyor, bu gidişle Mahir gibi Alamancı bir karakteri sokarlarsa hiç şaşırmam. Gerçi onun benzer bir varyasyonu da Bana Sevmeyi Anlat'ta var.
Kadının görünüşü bile Filiz'i andırıyor resmen.
@xemrexxx @sokak sanati @dosimosi
Resimdeki kadın sezinin hamile olarak bulduğu hayat kadınıAma dizi reklamsız ilerliyor resmenİnternete gerek yokbölüm sonunda kesilen arayı yine tekrarlayarak bitiriyorlarinternetten izlemekle aynı oldu perşembe akşamları
Nerden okudun bilmiyorum ama Sezin akbaşoğulları hayat kadını değil. Karskterin derinlemesine inilmedi şimdilik.resimdeki kadın da Sezin akbaşoğullarını kız kardeşiydi yanliş hatırlamıyorsam. @sürgünüm @MEnes
Hayat Şarkısını izlemedim. ama hayat şarkısı da uyarlama diziymiş. onla karşilaştirmasak orjinalle karşilaştirsakdizinin tek olumsuz yani fazla erotizm hareketler içermesi. Tuba'nın karakterine bi sexapelite yuklemeleri. Bana kalırsa kasıntı duruyor. Onun haricinde senaryo basit (kabul doyduk artık intikam dizilerine) kaçıyor ama izlettiriyor. Latin Amerikaya pazarlamak daha kolay çekim kalitesi güçlü dizininbu yönden tebrik edeyim hep gömmek olmaz
Husumet ne bilmiyorum ama hayat kadını filan diyince 2.bölümdeki sahneleri ben mi yanliş anladım diye sana ve @MEnes 'e sorayım dedimAynen, kardeşi. Bir diziyi sevmeyip beğenmediğini, tutmasını istemediğini herkes yazabilir. Bunda hiçbir şey yok. Herkesin fikrine saygımız sonsuz. Ama yalan yanlış bilgilerle diziyi karalamaya çalışırsan ve dizinin anticilerine de etiket yollarsan bundan iyi niyet duymamı kimse bekleyemez.
@sürgünüm de kardeşi diyorResimdeki kadın sezinin hamile olarak bulduğu hayat kadını
Reklam girmemesinden dolayı benim de böyle tepki gösterdiğim doğrudur.Ama dizi reklamsız ilerliyor resmenİnternete gerek yokbölüm sonunda kesilen arayı yine tekrarlayarak bitiriyorlarinternetten izlemekle aynı oldu perşembe akşamları
Ee bu postta @Aserat'ten alintiğim yaptiğim yer neden yok olmuş birden?Ama dizi reklamsız ilerliyor resmenİnternete gerek yokbölüm sonunda kesilen arayı yine tekrarlayarak bitiriyorlarinternetten izlemekle aynı oldu perşembe akşamları
İntihara kalkıştıgı sahnelerde kardeşler gibi anladımOnu nerde demiş
Diziyi bende izliyorum ve kadın hayat kadını ayrıca tubanın sevgilisine (evi yakan adam ) aşık yatmışlardı 2. bölümde
Kardeş oldukları hakkında bişi konuşulmadı o intihar sahnesine ama ilerde çıkabilir öyle bişiİntihara kalkıştıgı sahnelerde kardeşler gibi anladımO zaman hem kardeşlerdir hem de hayat kadınıSezin akbaşoğulları demek kendini kurtarmiş
Yağmurlu güneşlibrezilyada hava durumu nasıldı bu hafta
Zaten tam izlemiyorum bizimkiler izlerken ben de dalıyorum. o sahnede de dalmiştim. Bana öyle geldiKardeş oldukları hakkında bişi konuşulmadı o intihar sahnesine ama ilerde çıkabilir öyle bişi
Ben netten izlediğim için daha yeni bölümü izlemedim. Fakat olay tam netleşmedi ve karakterlerin gelişim hikayesini göremedik. Benim anladığım ilk 2 bölümde Korhan ve Cahide'nin çocuğu olmuyor ve tüp bebek yöntemine başvuruyorlar. Spermi o zaman kardeşinin rahmine yerleştirdiler heralde. Yalnız Korhan da kısırdı. Sperm kimsen o zaman, onu da bilmiyoruz? Belki bu bölümü izleyen arkadaşlar daha sağlıklı bir yorum yapabilirler. @MEnes @dosimosi @turkuazz @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?