Cesur 1.Bölüm - Yeni Dizi - Türkçe Çeviri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

Senaryo: pompy
Yapımcı:pompy
Türkçe Çeviri: Harunnn60
Afişi hazırlayan: Harunnn60

Karakterler
Padişa Münir: Devleti kontrol edememekte ve iyice halkın gözünde düşmektedir.
Şehzade Tufan: Devletin başına geçmek istemektedir.
Bahar Sultan: Babasına isyan hazırlayanları bulmak ister
Serap Sultan: Şehzadesi Yiğiti tahta çıkarmak ister lakin önünde baya engeller vardır.
Kösem Sultan: Haremde ve Sarayda büyük ölçüde sözü geçer
Ali Ozan: Bodrum'da büyük bir aşayiş merkezi vardır

1.BÖLÜM

Bodrum'da ki yıllardı imparatorluğu süren Padişah Münir ve Ayşe Sultan'ın iki kızı olmuştur.
Bir süredir kanser hastası olan Padişah Münir, eşinide kaybettikten sonra hastalığı iyice artmıştır. Ayşe Sultan'ın ölümünden sonra Münir yeni birisi ile evlenmiştir.

Padişah Münir'in büyük oğlu Şehzade Tufan tam bir dolandırıcı ve rüşvetçidir. Babasının hastalığının ardından Bodrum'da ipleri kendi eline almak istemiştir.. İlçenin 4'te 1'ini yönetmek ona az gelen Tufan, ilçede kaos çıkarmıştır.

Bodrum'un büyük polisi Ali Ozan sonunda olaylara el atıp isyancıları yakalamaya çalışır. Bodrum'da turistleri hedef alacak bir bombalı eyleminin olduğunu öğrenen Ali Ozan ve ekibi bombalı eylem yapılacakken engel olunur. Saray mensubundan gelen Bahar Sultan bu işe tepkilidir. Sarayın diğer mensubu Pakize Sultana bunun hesabını sorar.

Bodrum-Muğla olayları iyice karışır. İtalyanlar isyancıları teşvik etmeye başlar. Ali Ozan birkez daha isyancıları bastırır. Bahar Sultan olayları çözmek ister ve babasına karşı gelen isyancıları kimin kışkırtmak istediğini araştırmaya başlar.

Kaan paşa son olaylardan sonra Şahin Beyinin gelini Serap Sultandan yardım ister ama Serap Sultanın kayıp şehzadesinin ise akli dengesi yerinde değildir. Anneannesinin ölümünden sonra çocuk yaşta delirmeye başlamıştır.
Serap Sultan intikam için kardeşi olan Şehzade Yiğiti bulmak ister ama Kösem'in emrinde ki Ömür ağa çoktan ortalığı temizlemiştir. Kösemin emrinde çalışanlar Serap Sultan'ın intikam için döneceğini ve celahaddin isyancilarını halkı kışkırttığını söyler. Serap Sultan sonunda bir isyan çıkarır. Ve Bodrumda adalet için
''hepiniz katillerinizi bulun cezalandırın yoksa deviririz yönetimi'' der.

Olayları uzaktan izleyen Pamira ekibi bu olayın çözülmesini istememektedir. Yeni gelen hükümetin kendilerine zararı olacağını düşünmektetdir.
Halkîn kurduğu takım bodrumda barışı sağlamak için Birlik sporu kurmuştur Uefaya ve isyancılara inat.
Padişah Münir'de son olaylardan sonra delirmeye başlamıştır. Ve en sonunda fazla yemek yemeden dolayı ölmüştür.

1.Bölümün Sonu

İlk bölüme özel çeviri ve afişi yaptım. Umarım beğenirsiniz.

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @beyazsoy @Castei @cookies @pompy

Son düzenleme:
Ahahah afiş güzel olmuş, beni de katmışlar senaryoya yerim seni @pompy

hahaha ayy vlla süper olmuş @Harunnn60 ali ozanın ne yapmaya çalıştığını ilk defa sayende anladım

Çeviri derken ? @pompy bunu Elfçe mi yazdı da sen Türkçe'ye çevirdin anlayamadım ? @Harunnn60

pompyce yazıyor reyis.
Yeni bir dilmiş.

@Billy Kane sende oku bakayım.

süper süper en azından ilk halinden çok daha iyi
konudan azbuçuk bişey anlıyoruz artık? ama daha tam çeviride sayılmaz
şimdi yabancı dizilerde türkçe altyazııdan önce ingilizce altyazının çıkmasını beklerler sonra türkçe altyazı çıkar ya
burdada aynı durum, senin çevirinle ingilizce altyazıda tamamlanmış oldu
şimdi bunu tam türkçeye çevirecek biri lazım