Cesur 1.Bölüm - Yeni Dizi - Türkçe Çeviri

süper süper en azından ilk halinden çok daha iyi:) konudan azbuçuk bişey anlıyoruz artık? ama daha tam çeviride sayılmaz :) şimdi yabancı dizilerde türkçe altyazııdan önce ingilizce altyazının çıkmasını beklerler sonra türkçe altyazı çıkar ya :) burdada aynı durum, senin çevirinle ingilizce altyazıda tamamlanmış oldu :) şimdi bunu tam türkçeye çevirecek biri lazım :)
Yaa krize girdim. :F :F

Çok detay vermiyor reyis. Haliyle çevirirken bile zorlanıyorum. Şu kimdir şu necidir filan diye baya düşündüm. :D

süper süper en azından ilk halinden çok daha iyi:) konudan azbuçuk bişey anlıyoruz artık? ama daha tam çeviride sayılmaz :) şimdi yabancı dizilerde türkçe altyazııdan önce ingilizce altyazının çıkmasını beklerler sonra türkçe altyazı çıkar ya :) burdada aynı durum, senin çevirinle ingilizce altyazıda tamamlanmış oldu :) şimdi bunu tam türkçeye çevirecek biri lazım :)
Osmanlı da peri hikayesi stara gönderme

Cesur
2.Bölümde fragmanî
Yeni Pahdişah hüseyin tahta oturuyor
Ve tayini çıkan Ali ozan müdürün istanbula
Ve kara büyü bir ah almaktan dolayı Tankut polistir

@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Yiğitt kayıp şehzade ve diğer sehzadeler ne ler planlıyor cumartesi günü fav10 da

@beyazsoy

Son düzenleme:
Şehzadeye bak sen vay hain birde babasının ölümünü kullanmış. Baya aç gözlü safmış.

Ali Ozana helal olsun baya uğraşmış 2 kere durdurmuş olayları.

Serap Sultanla Kösem birbirine karıştırılmış yazık ya. Kösemin oğluna benzetilmiş.

Birlikspor :A

Sonda ki adam zehirlenmiş belli :) Bir daha ki bölümde ortaya çikacaktır.

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar