Cervantes 1.000'ler Kulübüne Hoşgeldin🧨🎉

cehennet

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
2,976
Puanı
269
Screenshot_20210722-124559_Free Adblocker Browser.jpg

Forumun ben gibi yeni yeni aktifliği arttıran @Cervantes 1.000 mesajını yazdı. Beni 1000'ler kulübünde yalnız bırakmak istemediğini söyleyen Fatih hızlıca mesaj yazıp yanıma geldi. Kayserili arkadaşımı tebrik ediyorum. Var mısın Yok musun yarışmasında artık 6 haneli rakamlar kaznamayı diliyorum.:Z

Sana Rüyanda görebileceğin bir hediye vereceğim demiştim. İşte o hediye:A
images (12).jpeg
@Dosi @Tolstoyevski @12.Adam @Angelica @slhttnmtl @serhatt @xdragxx @EmreCan (Var mısın Yok musun Ekininden aklıma gelenleri yazdım.)(Bu konu açma işini baya benimsedim yalnız:F)

999 mesaj yazdığı an...1000. Mesaj yükleniyor...:A )
Screenshot_20210721-234807_Free Adblocker Browser.jpg

Öncelikle hediyen için teşekkür ederim @cehennet :A Evet anca rüyamda görebilirdim. :D Seni 1000' ler kulübünde yalnız bırakmak istemediğimi hiç hatırlamıyorum. :A VMYM 'da sen, @BARON男爵 ve @12.Adam olduğunuz sürece ben düşük rakamlarla ayrılmaya mahkumum. O yüzden yarışıp gidin, bir an önce yarışmadan. :F

Öncelikle hediyen için teşekkür ederim @cehennet :A Evet anca rüyamda görebilirdim. :D Seni 1000' ler kulübünde yalnız bırakmak istemediğimi hiç hatırlamıyorum. :A VMYM 'da sen, @BARON男爵 ve @12.Adam olduğunuz sürece ben düşük rakamlarla ayrılmaya mahkumum. O yüzden yarışıp gidin, bir an önce yarışmadan. :F

Baya bir teşekkür etmen lazım bana. Saatlerdir bekliyor konu.:A
Ben hep Mavi açtırıyorum ama kutum yüksek çıkıyor. Ne yapayım.:(

Etiket geldi mi bu arada? Dün akşam hazırlamıştım. Konu senin keyfini bekledi. Bu sebeple etiket iptal olmuş olabilir :A @Dosi @EmreCan bilgi verir misiniz:D

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

Etiket geldi mi bu arada? Dün akşam hazırlamıştım. Konu senin keyfini bekledi. Bu sebeple etiket iptal olmuş olabilir :A @Dosi @EmreCan bilgi verir misiniz:D
Etiket geldi cnm

• Harika
Reactions: cehennet
@Cervantes tebrik ediyorum nice kulüplere inşallah tekrardan hoş geldin ortama :Z

Klasik bir hediye olsun az ama öz olsun dedim :A

Ekli dosyayı görüntüle 105873
Vay yeni Nimbus 2000. En sevdiğim. :A Teşekkür ederim @Tolstoyevski, hoş buldum. Hediyeni quidditch elemelerinde kullanmak için sabırsızlanıyorum. :Z
------

Biraz daha bekleyebilirdi konu, benim acelem yoktu. :A Sen aceleci davranmışsın konuyu açmak için. :D

• Harika
Reactions: EmreCan
Vay yeni Nimbus 2000. En sevdiğim. :A Teşekkür ederim @Tolstoyevski, hoş buldum. Hediyeni quidditch elemelerinde kullanmak için sabırsızlanıyorum. :Z
------

Biraz daha bekleyebilirdi konu, benim acelem yoktu. :A Sen aceleci davranmışsın konuyu açmak için. :D

Farkedince açmak istedim ama destek olacağına, teşekkür edeceğin yerde köstek oluyorsun hala.:A
------

Teşekkürler bilgi için papatyam:A

• Harika
Reactions: EmreCan
En başta teşekkür ettim ya, daha kaç kez teşekkür etmem lazım acaba? :A
Bu arada mesaj yazdığım halde mesaj sayım hala 1000. Benim hesap bugda kalıyor bazen. :A

Benim konumda da mesaj sayım artmıyordu. Bu bölümde mesaj sayısı çalışmıyor galiba. Boş muhabbet ediyorsunuz, gereksiz mesaj bunlar diyerek devre dışı bırakılmış olabilir.(b) @Tolstoyevski açıklayınız.

Benim konumda da mesaj sayım artmıyordu. Bu bölümde mesaj sayısı çalışmıyor galiba. Boş muhabbet ediyorsunuz, gereksiz mesaj bunlar diyerek devre dışı bırakılmış olabilir.(b) @Tolstoyevski açıklayınız.
Evet kutlama bölümleri, forum oyunları gibi bölümlerde mesaj sayacı işlemiyor :A @Dosi

@Cervantes tebrik ederim :Z
Kapak foton çok güzelmiş. Ben de sana manzara hediye edeyim kendi çekimlerimden :A
Bir göl kenarı:

Ekli dosyayı görüntüle 105876

Bu da limanımız :Z
Ekli dosyayı görüntüle 105878
Çok teşekkür ederim @Dosi, foruma ilk alışma sürecimde bana çok destek oldun. O yüzden yerin bende ayrı. :bhr: Ben de amatörce doğa fotoğrafı çekmeyi severim ve kapak fotoğrafım da kendi çekimim. :A Hediyerine bayıldım bu yüzden, ikisi de harika. Teşekkürler tekrardan. :Z Bunlarda benden sana gelsin. :Z
IMG_20210722_132830.jpg
IMG_20210722_132846.jpg

Evet kutlama bölümleri, forum oyunları gibi bölümlerde mesaj sayacı işlemiyor :A @Dosi
Ben de bugda kaldım sanıyorum kaç gündür. :A Forumla ilgili yeni detaylar öğreniyoruz her geçen gün. :D

Çok teşekkür ederim @Dosi, foruma ilk alışma sürecimde bana çok destek oldun. O yüzden yerin bende ayrı. :bhr: Ben de amatörce doğa fotoğrafı çekmeyi severim ve kapak fotoğrafım da kendi çekimim. :A Hediyerine bayıldım bu yüzden, ikisi de harika. Teşekkürler tekrardan. :Z Bunlarda benden sana gelsin. :ZEkli dosyayı görüntüle 105879 Ekli dosyayı görüntüle 105880
Gökyüzü mükemmel görünüyor 😍

Öncelikle güzel sözler için teşekkürler :bhr: Rica ederim, forumda yeni üyeler görmek herzaman sevindiriyor beni ve ilk geldiğimde çok aktif değildim, yeni bir ortamdı burası benim için ve çekiniyordum. Yenilere oyüzden ayrı bir yardım etmeyi seviyorum :A

• Harika
Reactions: Cervantes
Gökyüzü mükemmel görünüyor 😍

Öncelikle güzel sözler için teşekkürler :bhr: Rica ederim, forumda yeni üyeler görmek herzaman sevindiriyor beni ve ilk geldiğimde çok aktif değildim, yeni bir ortamdı burası benim için ve çekiniyordum. Yenilere oyüzden ayrı bir yardım etmeyi seviyorum :A
O çekinme süreci yenilerin kaderi sanırım. :A Ancak insan adapte olunca ve ortamın aile sıcaklığını hissedince çabucak alışıyor. Benim foruma adapte olmamı ve çenemin açılmasını da en çok VMYM sağladı. :Z Az dizi izlediğim için diğer konulara yazacak çok bir şey bulamıyordum. :A O yüzden ZeyTV ekibinin payı büyük forumda daha fazla vakit geçirmem de. :D @xdragxx @Tolstoyevski