TRT 1 Cennetin Çocukları - Dizi Yorumları

Dizi halk tarafından daha çok benimsensin diye eski yeşilcam filmlerinden kesitler sunuyor. zengin kız fakir erkek,düşmanlıklar, göz açılması için ihtiyac duyulan para, komşuluk vb..asıl düşüncem Bu diziyi asıl başrol olan ( iskender,gönül ) sevdası değilde ,Adem ve Sezer aşkı sürükleyecek gibi duruyor,

5. bölümde İskender'in Sarı dayıdan paraları alıp annesinin yanına gittiği sahne çok duygusaldı. :(

Bekir & Yasemin ikilisinin yanında olmadığımı söylemiştim değil mi?
Bekir bana yalancı biri geliyor.

8. bölüm baya heyecanlı olacak gibi duruyor fragmana bakılırsa. Daha 6. bölümdeyim ama bugün biter, sonlarındayım. :)

Çapa'yı sakın harcama senarist. Yoksa ben seni harcarım.🧐

Mendebur suratlı aşık olduğunu söyleyen adam hemende sahiplendi. Gerçek hayatta bu kişileri hiç sevmiyorum. 😡😡

7. Bölüm çok güzel bir bölümmüş.

Dizi çok güzel ilerliyor. Her bölüm yeni bir sır öğreniyoruz. Her karakterin kendine has bir hikayesi var. Sarı dayının gerçekte kim olduğunu öğrenmemizden sonra o eski kabadayınında hikayesine yavaştan giriş yaptık. Şeref ile bağlantılı o da.

Yine güzel bir bölümdü. Her seferinde yeni detaylar ile insanı şaşırtmasını biliyorlar.
Sezen’in hikayesini sevdim. Şeref’in “kızını” acımadan yaşlı birine verme sebebide böylece anlaşılır oldu.

• Aynen
Reactions: TenTen