Hepimiz aynı yollardan geçtik. İzleme sebebimiz İsmail, devamını izleyecek olmamız konusu hoşumuza gitti şimdilik @Bully
Ekip gittikçe büyüyor
Bakalım ilk kim ardına bakmadan burayı terkedecek
Hepimiz aynı yollardan geçtik. İzleme sebebimiz İsmail, devamını izleyecek olmamız konusu hoşumuza gitti şimdilik @Bully
Sarıyer Kola’yı Teşkilat fragmanlarını izledikçe görürdüm. Şimdi daha fazla maruz kalacağım2. Bölüm 2. Fragmanı
Sen antrenmanlısın ama tekten dubleye çıktınSarıyer Kola’yı Teşkilat fragmanlarını izledikçe görürdüm. Şimdi daha fazla maruz kalacağım
Gel sende Teşkilat ekibine katıl. Zaten sıfırdan olacak gibi bir şey. İlk sezonu saymasak bende geçen sezon başlamıştımSen antrenmanlısın ama tekten dubleye çıktınBen bakalım sevecek miyim Sarıyer Kola’yı
Geçen sene Tolga için bakmıştım ve pek bir şey anlamayıp soğuk bulmuştum, sen de geçen senenin ilk bölümünü sevmemiştin ama sonradan sevdinGel sende Teşkilat ekibine katıl. Zaten sıfırdan olacak gibi bir şey. İlk sezonu saymasak bende geçen sezon başlamıştımİlk 2 bölüme bak, sonra duruma göre terket(umarım eski tadı alıp izlerim bende)
Sevmeme değil. Yanılmıyorsam çok iyi ilerliyor ama temposu çok fazla bu doz bana fazla gelir demiştim. Heyecanlanmayı sevmediğim için izlememeyi tercih etmiştim ama sonra ailedekiler Youtubeden tekrarına bakınca maruz kalıp iyice bağlanmıştımGeçen sene Tolga için bakmıştım ve pek bir şey anlamayıp soğuk bulmuştum, sen de geçen senenin ilk bölümünü sevmemiştin ama sonradan sevdinBen Deha’ya geçtim sonra tırt çıktı o. Bu sene de bi şans veririm tamam
Doğru, bu tarz bir yorum yapmıştınSevmeme değil. Yanılmıyorsam çok iyi ilerliyor ama temposu çok fazla bu doz bana fazla gelir demiştim. Heyecanlanmayı sevmediğim için izlememeyi tercih etmiştim ama sonra ailedekiler Youtubeden tekrarına bakınca maruz kalıp iyice bağlanmıştımsonradan gününde izlemeye başladım.
Tuzağına düşmeyeceğim
Maç gününe denk gelmesi talihsizlik olmuş.Yeni bölüm başladı.
Aynen, talihsizlik oldu. Maçtan etkilenmez umarım. Bölüm güzel, reytinglerde 2. bölümde çıkış yakalayabilmek önemli. Bakalım.Maç gününe denk gelmesi talihsizlik olmuş.
Bölüm güzel ama maçtan dolayı bakalım çıkış yakalayabilecek mi
Genel olarak maçları 20.00 almaları da kötü oldu. Bütün diziler bundan etkilenebilir.Maç gününe denk gelmesi talihsizlik olmuş.
Bölüm güzel ama maçtan dolayı bakalım çıkış yakalayabilecek mi
Bittimiki bölüm?Bölümün son kısımlarında heyecan arttı. 3 önemli gelişme oldu. Bölüm sonu da baya iyi bitti. Ekibin emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?