TRT 1 Cennetin Çocukları - Dizi Yorumları

Merhaba ben geldim. İsmail abimize desteğe geldim. Ama bir yandan dizi beni almışta olabilir. 😅 @Dosi @Bully
Hepimiz aynı yollardan geçtik. İzleme sebebimiz İsmail, devamını izleyecek olmamız konusu hoşumuza gitti şimdilik @Bully
Ekip gittikçe büyüyor :Z
Bakalım ilk kim ardına bakmadan burayı terkedecek :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
Sen antrenmanlısın ama tekten dubleye çıktın :A Ben bakalım sevecek miyim Sarıyer Kola’yı :A
Gel sende Teşkilat ekibine katıl. Zaten sıfırdan olacak gibi bir şey. İlk sezonu saymasak bende geçen sezon başlamıştım :A İlk 2 bölüme bak, sonra duruma göre terket :A (umarım eski tadı alıp izlerim bende)

• Güldürdün
Gel sende Teşkilat ekibine katıl. Zaten sıfırdan olacak gibi bir şey. İlk sezonu saymasak bende geçen sezon başlamıştım :A İlk 2 bölüme bak, sonra duruma göre terket :A (umarım eski tadı alıp izlerim bende)
Geçen sene Tolga için bakmıştım ve pek bir şey anlamayıp soğuk bulmuştum, sen de geçen senenin ilk bölümünü sevmemiştin ama sonradan sevdin :A Ben Deha’ya geçtim sonra tırt çıktı o. Bu sene de bi şans veririm tamam :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Geçen sene Tolga için bakmıştım ve pek bir şey anlamayıp soğuk bulmuştum, sen de geçen senenin ilk bölümünü sevmemiştin ama sonradan sevdin :A Ben Deha’ya geçtim sonra tırt çıktı o. Bu sene de bi şans veririm tamam :A
Sevmeme değil. Yanılmıyorsam çok iyi ilerliyor ama temposu çok fazla bu doz bana fazla gelir demiştim. Heyecanlanmayı sevmediğim için izlememeyi tercih etmiştim ama sonra ailedekiler Youtubeden tekrarına bakınca maruz kalıp iyice bağlanmıştım :A sonradan gününde izlemeye başladım.

• Güldürdün
Sevmeme değil. Yanılmıyorsam çok iyi ilerliyor ama temposu çok fazla bu doz bana fazla gelir demiştim. Heyecanlanmayı sevmediğim için izlememeyi tercih etmiştim ama sonra ailedekiler Youtubeden tekrarına bakınca maruz kalıp iyice bağlanmıştım :A sonradan gününde izlemeye başladım.
Doğru, bu tarz bir yorum yapmıştın :A Ailedekilerin etkisiyle bağlanmışsın diziye :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İH yerine başka biri olsa şans verebilirdim. Ali Gözüşirin & Ecem Çalhan sahnelerine internetten göz atarım.

Maç gününe denk gelmesi talihsizlik olmuş.
Bölüm güzel ama maçtan dolayı bakalım çıkış yakalayabilecek mi
Aynen, talihsizlik oldu. Maçtan etkilenmez umarım. Bölüm güzel, reytinglerde 2. bölümde çıkış yakalayabilmek önemli. Bakalım.

• Beğendim
20.45'den beri reklamsız olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Bölüm güzel gidiyor, hem komik arada duygusal geçişler de var.

İzlemeye devam edeceğim. :)

• Beğendim
Dizi çok iyi. Dram ve komedi çok güzel harmanlanmış. Bu bölümde geçmişe ait baya bilgi edindik. Bir bölümü kaçıran diğer bölümde hakim olmakta zorlanır.

Şu lakab güzel olmuş: şer…iz şeref :A

Bölümün son kısımlarında heyecan arttı. 3 önemli gelişme oldu. Bölüm sonu da baya iyi bitti. Ekibin emeğine sağlık.

Bölümün son kısımlarında heyecan arttı. 3 önemli gelişme oldu. Bölüm sonu da baya iyi bitti. Ekibin emeğine sağlık.
Bittimiki bölüm?
Ayla kısmı biraz komik olmuş :A o kısmı nasıl aktaracaklar bakalım.
Suda baygın olan teknik olarak yaşamaz. Ayrıca onun orda ne işi var :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor