Cengiz Tekin, Aleyna Tilki'nin Seslendirdiği 'Dipsiz Kuyum' İçin Hukuki Süreci Başlattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şarkıyı zaten iyi söylemiyor birde klipte bir o kadar kötü bari kötü yorumu kapatmak açısından kliple biraz kurtarmaya çalışabilirdi ama onu da yüzüne bulaştırdı Aleyna

Ben niye hiç görmedim?

Şu an dünya starı değil zaten ileride olacak. Gerçi dünyada 3. idi en son şimdi sıralamasını bilmiyorum.

Dediğin gibi Cevapsız Çınlama'nın gerçekten gideri var. Diğerleri berbat.
Cevapsız çınlama da bende olumlu yorumlar yazdım o şarkı iyiydi,ayrıca iyi söylüyordu o şarkıyı ama öbür şarkıları çok kötü yorumladı bunu bir türlü kabul etmedi fanlar ama işin doğru yanı bu

Ben niye hiç görmedim?

Şu an dünya starı değil zaten ileride olacak. Gerçi dünyada 3. idi en son şimdi sıralamasını bilmiyorum.
siz fanları daha ilk şarkıda dünya starı dediniz,buda abartılıydı

Ayrıca dünyada ilk 3 te diyorsun kim diyor bunu

Bu kızla bu kadar uğraşmanın ne gereği var ki? Şarkı Aleyna’nın değil. Kız her yerde Emrah’ın albümünden bi şarkı okudum dedi.

Burda asıl suçlanması gereken insan Emrah Karaduman iken herkes Aleyna Bergen’in müziğini çaldı diyorlar.

Herkese toplu cevabımı vereyim
gece yada yarın akşama sahalara dönerim belki
Diğer bildirimlere hafta sonu bakacağımı belirteyim
başta @xemrexxx sen bil
es geçti deme

Aleyna Baba döv dese döverim
(öl dese ölürüm demiyeyim, kıyamam kendime
)

Aslında ilk dinlediğimde, forume girince @Forumdash ın profilinde paylaşıp afilli bir yorum yazacaktım ama bir türlü is yoğunluğundan foruma vakit ayıramadım uçtu fikrim

Demet bu olaydan da mı çıktı.

Şarkı Aleyna'nın en iyi şarkısı olamasa da ilk 2'de şu an gözümde. Klibi de çok beğendim özellikle kusma sahnesini.

Desteklemek için mi, eleştirmek için mi?
İlkkez bir kusma sahnesinde midem bulanmadı

Gizli gizli dinlediğinizi ne zaman açıklayacaksınız?
@MasacRE- @Dosi
Bunu senden önce ben yazmıştım

İyi de niye gizli dinleyelim onu anlamadım dinliyorsak söylerdik bunu niye gizleyelim bunuda @Dosi söyleyip herkesi şüphede bıraktı
Hadi inkar etmeyi bırak, ben mesajlara baktım anladım mevzuyu

@Çiğdem- ve @Dosi cadolozlari koalisyon kurmuş 18 yaşındaki genç popüler kızı yiyecekler resmen kıskançlıktan 😱 @MasacRE- @dreamy tilki fan club konuya
Canım en üstteki alıntıdaki kırmızı yazıya bak
Aleyna Babanın özellikle sesini seviyorum ben

@Dosi de tilki fan clubundan aslında
Ama arabesk olunca dayanamamış herhalde
Objektiv biriyim. Haber geldi sundum ne yapayım
Tıpkı Nihat Doğan klibi gibi

İyi de bu oranlar ölçüt olarak yetmiyor aslında izlenme oranları mutlaka etkilidir ancak bir tek buna bağlıda dünyada 3. Yorumu çokta uygun değildir
Şu anki dünya starları da Youtube'da milyonlarca dinleniyor, albümleri de milyonlarca satıyor.
Evet Aleyna şimdi o kıvamda değil ama Türkiye'nin en tanınan ünlülerinden biri. Belki de dünyada da öyle bu izlenme sayılarına göre. Bunları inkar edemezsin bence.

Turkiyede tanınıyor ancak sansasyonel konuşmalarıyla daha fazla tanınıyor Oysaki sesiyle daha çok tanınmalıydı

Aleyna ya bazı konularda olumlu yorumlar yazdım çünkü antici biri değilim ancak bu tarz klip ile şarkıyı yorumlama tarzında da olumsuz yorumu hak ediyor Aleyna

Bu arada olumlu yorumları ben niye görmedim dedin önceki mesajlarda bunun ispatı da yukarıda mesajda @Dosi yazmış sırf ondan diyor gizli dinleyici diye

Tabi gizli dinleyici asla değilim

Yıllar önce yapılan şarkının tınısıyla benzemiş diye %100 çalıntı denemek geri kalmışlığıma göstergesidir. Aleynanın hiç bir klibi özgün değil ki bu olsun

Konuyu nerden nereye bağlamış😱 Benim dediğim, senin gibi Aleyna'yı gizlice dinleyip ama yorumuna bayılıp fakat arkadaşları 'ay sendemi Aleyna dinliyorsun' denmemesi için dinlediğini gizliyenlerdensin demek istedim
@dreamy
Ama sesinin güzel olduğunu belirttiğin mesajlarını hatırlıyorum

Bugün annem de bu şarkıya benzediğini söyledi, en büyük darbeyi ondan yedim.

MESAM’ın kararı:

Yani çalıntı tartışmaları resmi olarak sonlandırılmış oldu.