Bir @turkuazz ile sen aklı başında davranıyorsunuz bu konuda aman nazar değmesinDediğin gibi Cevapsız Çınlama'nın gerçekten gideri var. Diğerleri berbat.
Bir @turkuazz ile sen aklı başında davranıyorsunuz bu konuda aman nazar değmesinDediğin gibi Cevapsız Çınlama'nın gerçekten gideri var. Diğerleri berbat.
Şarkıyı zaten iyi söylemiyor birde klipte bir o kadar kötü bari kötü yorumu kapatmak açısından kliple biraz kurtarmaya çalışabilirdi ama onu da yüzüne bulaştırdı AleynaŞarkı inanılmaz berbat ayoll tilki kız kötü şarkıyı bile çalmadan yapamıyor yanı beceri 0 insan iyiyi beceremez ama kötüyü becerir bu kız kötüyüde çalmadan beceremiyorKlip ilede tüy dikmiş zaten
![]()
![]()
@dreamy @MasacRE- @turkuazz @DarkLegenD @serhatt @sokak sanati
Ben niye hiç görmedim?Aleynaya karşı önyargılı asla değilim ayrıca bazı şarkıları söylediğinde olumlu yorumlarda yapmıştım,bu açıdan anticilik yapmıyorum..Ancak çok fazla abartılıyor birkaç şarkısı çıkıncada dünya starı ilan ediliyor bu kadar kolay değil![]()
Cevapsız çınlama da bende olumlu yorumlar yazdım o şarkı iyiydi,ayrıca iyi söylüyordu o şarkıyı ama öbür şarkıları çok kötü yorumladı bunu bir türlü kabul etmedi fanlar ama işin doğru yanı buDediğin gibi Cevapsız Çınlama'nın gerçekten gideri var. Diğerleri berbat.
Şarkı inanılmaz berbat ayoll tilki kız kötü şarkıyı bile çalmadan yapamıyor yanı beceri 0 insan iyiyi beceremez ama kötüyü becerir bu kız kötüyüde çalmadan beceremiyorKlip ilede tüy dikmiş zaten
![]()
![]()
Kusma sahnesini izle.Şarkı inanılmaz berbat ayoll tilki kız kötü şarkıyı bile çalmadan yapamıyor yanı beceri 0 insan iyiyi beceremez ama kötüyü becerir bu kız kötüyüde çalmadan beceremiyorKlip ilede tüy dikmiş zaten
![]()
![]()
siz fanları daha ilk şarkıda dünya starı dediniz,buda abartılıydıBen niye hiç görmedim?
Şu an dünya starı değil zaten ileride olacak. Gerçi dünyada 3. idi en son şimdi sıralamasını bilmiyorum.![]()
Aleyna Baba döv dese döverim(öl dese ölürüm demiyeyim, kıyamam kendime
)
Aslında ilk dinlediğimde, forume girince @Forumdash ın profilinde paylaşıp afilli bir yorum yazacaktım ama bir türlü is yoğunluğundan foruma vakit ayıramadım uçtu fikrimSenin seveceğini tahmin etmiştim, arabesk şarkı ile gelmiş bildiğin çünküMesela forumdash da sevmemiştir kesin şarkıyı Aleyna severler olarak bölüneceğiz
Şu attığın videoyu da açtım ve başlar başlamaz Nihat Doğan konuşmaya başladı, dayanamadım kapattım. En iyisi direk sonucu öğrenmek
![]()
İlkkez bir kusma sahnesinde midem bulanmadıDemet bu olaydan da mı çıktı.
Şarkı Aleyna'nın en iyi şarkısı olamasa da ilk 2'de şu an gözümde. Klibi de çok beğendim özellikle kusma sahnesini.
Desteklemek için mi, eleştirmek için mi?![]()
Bunu senden önce ben yazmıştım
Hadi inkar etmeyi bırak, ben mesajlara baktım anladım mevzuyuİyi de niye gizli dinleyelim onu anlamadım dinliyorsak söylerdik bunu niye gizleyelim bunuda @Dosi söyleyip herkesi şüphede bıraktı![]()
Canım en üstteki alıntıdaki kırmızı yazıya bak
Objektiv biriyim. Haber geldi sundum ne yapayım
Dünya listeleri tabii ki, son 24 saat izlenme sayılarına göre hazırlanmış.siz fanları daha ilk şarkıda dünya starı dediniz,buda abartılıydı
Ayrıca dünyada ilk 3 te diyorsun kim diyor bunu![]()
İyi de bu oranlar ölçüt olarak yetmiyor aslında izlenme oranları mutlaka etkilidir ancak bir tek buna bağlıda dünyada 3. Yorumu çokta uygun değildirDünya listeleri tabii ki, son 24 saat izlenme sayılarına göre hazırlanmış.
Şu anki dünya starları da Youtube'da milyonlarca dinleniyor, albümleri de milyonlarca satıyor.İyi de bu oranlar ölçüt olarak yetmiyor aslında izlenme oranları mutlaka etkilidir ancak bir tek buna bağlıda dünyada 3. Yorumu çokta uygun değildir![]()
Turkiyede tanınıyor ancak sansasyonel konuşmalarıyla daha fazla tanınıyor Oysaki sesiyle daha çok tanınmalıydıŞu anki dünya starları da Youtube'da milyonlarca dinleniyor, albümleri de milyonlarca satıyor.Evet Aleyna şimdi o kıvamda değil ama Türkiye'nin en tanınan ünlülerinden biri. Belki de dünyada da öyle bu izlenme sayılarına göre. Bunları inkar edemezsin bence.
![]()
![]()
Konuyu nerden nereye bağlamış😱 Benim dediğim, senin gibi Aleyna'yı gizlice dinleyip ama yorumuna bayılıp fakat arkadaşları 'ay sendemi Aleyna dinliyorsun' denmemesi için dinlediğini gizliyenlerdensin demek istedimTurkiyede tanınıyor ancak sansasyonel konuşmalarıyla daha fazla tanınıyor Oysaki sesiyle daha çok tanınmalıydı
Aleyna ya bazı konularda olumlu yorumlar yazdım çünkü antici biri değilim ancak bu tarz klip ile şarkıyı yorumlama tarzında da olumsuz yorumu hak ediyor Aleyna
Bu arada olumlu yorumları ben niye görmedim dedin önceki mesajlarda bunun ispatı da yukarıda mesajda @Dosi yazmış sırf ondan diyor gizli dinleyici diye
Tabi gizli dinleyici asla değilim![]()