Cengiz Tekin, Aleyna Tilki'nin Seslendirdiği 'Dipsiz Kuyum' İçin Hukuki Süreci Başlattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önyargılı davranma bence birkaç kere dinle, slow zaten ilk 3 şarkısıyla alakası yok. :A Aa dur, zaten her gün dinliyorsunuz. :A :A
Aleynaya karşı önyargılı asla değilim ayrıca bazı şarkıları söylediğinde olumlu yorumlarda yapmıştım,bu açıdan anticilik yapmıyorum..Ancak çok fazla abartılıyor birkaç şarkısı çıkıncada dünya starı ilan ediliyor bu kadar kolay değil:A

@Çiğdem- ve @Dosi cadolozlari koalisyon kurmuş 18 yaşındaki genç popüler kızı yiyecekler resmen kıskançlıktan 😱 @MasacRE- @dreamy tilki fan club konuya:A
Şarkı inanılmaz berbat ayoll tilki kız kötü şarkıyı bile çalmadan yapamıyor yanı beceri 0 insan iyiyi beceremez ama kötüyü becerir bu kız kötüyüde çalmadan beceremiyor :F Klip ilede tüy dikmiş zaten :A :A :A @dreamy @MasacRE- @turkuazz @DarkLegenD @serhatt @sokak sanati

Aynı kapı işte ayoll :F

Sanırım tek şarkılık kalacak bu sonradan akybolanlar bile 3-4 şarkı çıakrıp kayboluyordu Cevapsız Çınlamadan sonra kayboldu :A :A :A
Nasıl bir kaybolmaymış o öyle ya, Sen Olsan Bari 360 milyon, Yalnız Çiçek 150 milyon Dipsiz Kuyum da şimdiden 17 olmuş :A

Nasıl bir kaybolmaymış o öyle ya, Sen Olsan Bari 360 milyon, Yalnız Çiçek 150 milyon Dipsiz Kuyum da şimdiden 17 olmuş :A
Sen Olsan Bari inanılmaz kötü bir şarkıydı Yalnız Çiçekin sözleri güzeldi gidip klibiyle rezil etmiş :A Bu şarkıda Sen Olsan Bari ile yarışırlar şuan hangisi daha kötü karar veremedim :A

Cevapsız Çınlama sadece idare eder :A :A :A

Sen Olsan Bari inanılmaz kötü bir şarkıydı Yalnız Çiçekin sözleri güzeldi gidip klibiyle rezil etmiş :A Bu şarkıda Sen Olsan Bari ile yarışırlar şuan hangisi daha kötü karar veremedim :A

Bu sene Sen Olsan Bari ile forumda da güzel çatlatmıştık seni, yarı finale kadar gelmişti sen elenecek deyip durdukça :A Gelecek sene hedef şampiyonluk artık :A

Dediğin gibi Cevapsız Çınlama'nın gerçekten gideri var. Diğerleri berbat.