İyi de niye gizli dinleyelim onu anlamadım dinliyorsak söylerdik bunu niye gizleyelim bunuda @Dosi söyleyip herkesi şüphede bıraktı
İyi de niye gizli dinleyelim onu anlamadım dinliyorsak söylerdik bunu niye gizleyelim bunuda @Dosi söyleyip herkesi şüphede bıraktı
Önceden antisiydiniz şimdi dinliyorsunuz, bunu da söylemek istemiyorsunuz.İyi de niye gizli dinleyelim onu anlamadım dinliyorsak söylerdik bunu niye gizleyelim bunuda @Dosi söyleyip herkesi şüphede bıraktı
dinleyecek başka kimse mi kalmadıÖnceden antisiydiniz şimdi dinliyorsunuz, bunu da söylemek istemiyorsunuz.
Önyargılı davranma bence birkaç kere dinle, slow zaten ilk 3 şarkısıyla alakası yok. Aa dur, zaten her gün dinliyorsunuz.dinleyecek başka kimse mi kalmadı
Aleynaya karşı önyargılı asla değilim ayrıca bazı şarkıları söylediğinde olumlu yorumlarda yapmıştım,bu açıdan anticilik yapmıyorum..Ancak çok fazla abartılıyor birkaç şarkısı çıkıncada dünya starı ilan ediliyor bu kadar kolay değilÖnyargılı davranma bence birkaç kere dinle, slow zaten ilk 3 şarkısıyla alakası yok. Aa dur, zaten her gün dinliyorsunuz.
kalmadıBu Aleyna'nin calinti olmayan bir sarkisi veya klibi kaldi mi?
Şarkı inanılmaz berbat ayoll tilki kız kötü şarkıyı bile çalmadan yapamıyor yanı beceri 0 insan iyiyi beceremez ama kötüyü becerir bu kız kötüyüde çalmadan beceremiyor Klip ilede tüy dikmiş zaten @dreamy @MasacRE- @turkuazz @DarkLegenD @serhatt @sokak sanati
Şarkı Aleyna'nın değil Emrah Karaduman'ın, önce onun ayrımını bir öğren öyle gelŞarkı inanılmaz berbat ayoll tilki kız kötü şarkıyı bile çalmadan yapamıyor yanı beceri 0 insan iyiyi beceremez ama kötüyü becerir bu kız kötüyüde çalmadan beceremiyor Klip ilede tüy dikmiş zaten @dreamy @MasacRE- @turkuazz @DarkLegenD @serhatt @sokak sanati
Aynı kapı işte ayollŞarkı Aleyna'nın değil Emrah Karaduman'ın, önce onun ayrımını bir öğren öyle gel
Nasıl bir kaybolmaymış o öyle ya, Sen Olsan Bari 360 milyon, Yalnız Çiçek 150 milyon Dipsiz Kuyum da şimdiden 17 olmuşAynı kapı işte ayoll
Sanırım tek şarkılık kalacak bu sonradan akybolanlar bile 3-4 şarkı çıakrıp kayboluyordu Cevapsız Çınlamadan sonra kayboldu
Sen Olsan Bari inanılmaz kötü bir şarkıydı Yalnız Çiçekin sözleri güzeldi gidip klibiyle rezil etmiş Bu şarkıda Sen Olsan Bari ile yarışırlar şuan hangisi daha kötü karar veremedimNasıl bir kaybolmaymış o öyle ya, Sen Olsan Bari 360 milyon, Yalnız Çiçek 150 milyon Dipsiz Kuyum da şimdiden 17 olmuş
Bu sene Sen Olsan Bari ile forumda da güzel çatlatmıştık seni, yarı finale kadar gelmişti sen elenecek deyip durdukça Gelecek sene hedef şampiyonluk artıkSen Olsan Bari inanılmaz kötü bir şarkıydı Yalnız Çiçekin sözleri güzeldi gidip klibiyle rezil etmiş Bu şarkıda Sen Olsan Bari ile yarışırlar şuan hangisi daha kötü karar veremedim
Cevapsız Çınlama sadece idare eder
İnş mahkemede donuna kadar alırlarBu sene Sen Olsan Bari ile forumda da güzel çatlatmıştık seni, yarı finale kadar gelmişti sen elenecek deyip durdukça Gelecek sene hedef şampiyonluk artık
Aleyna'lık bir durum yok, Emrah Karaduman'ın donunu alacaklar alırlarsaİnş mahkemede donuna kadar alırlar
Dediğin gibi Cevapsız Çınlama'nın gerçekten gideri var. Diğerleri berbat.Sen Olsan Bari inanılmaz kötü bir şarkıydı Yalnız Çiçekin sözleri güzeldi gidip klibiyle rezil etmiş Bu şarkıda Sen Olsan Bari ile yarışırlar şuan hangisi daha kötü karar veremedim
Cevapsız Çınlama sadece idare eder