Çok umrumdaydı dis de.Beğenme tuşu yok. Neysekuşa zaman Sonra ilk dissimi bu mesaja atacağımı bir köşeye not ettim.
Çok umrumdaydı dis de.Beğenme tuşu yok. Neysekuşa zaman Sonra ilk dissimi bu mesaja atacağımı bir köşeye not ettim.
aaa evet sen özelden bahsetmiştin @sokak sanati de youm yapmıştı hatta
aaa evet sen özelden bahsetmiştin @sokak sanati de youm yapmıştı hatta
aaa telif hakkı @mrt-06 daymış @GunesinOglu gerçi acunda hep yarışmaları çalıyor tam küçük acun denebilir şuan sana
Sihirli annem fairy revolotion zamanindaydıaaa evet sen özelden bahsetmiştin @sokak sanati de youm yapmıştı hatta
aaa telif hakkı @mrt-06 daymış @GunesinOglu gerçi acunda hep yarışmaları çalıyor tam küçük acun denebilir şuan sana
Aynı ismi @GunesinOglu'na önermiştim dün.Format size de tanıdık gelmedi mi? @Bully @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem-
Geçen sene size anlatmıştım bu formatı, fazla beğenmemiştiniz hatta adı da "O Şarkı Benim" olacaktı.
Bencede bitirme bu yarışma forumda baya ilgi alıyor bitmesin hiç @GunesinOglu@GunesinOglu sakın musicsorvivoru bitirme yaa çok güzel yarışma ya
Bencede bitirme bu yarışma forumda baya ilgi alıyor bitmesin hiç @GunesinOglu
bencede daha iyi çünkü bu yarışma tutuldu bitme durumu için sebep yokkiAynen ya bitmesin hiç, 5. sezonda çıkar kesinlikle. Sonra 5 sezonun en iyilerini yaparız.
Sende biraz dizi yapAynen ya bitmesin hiç, 5. sezonda çıkar kesinlikle. Sonra 5 sezonun en iyilerini yaparız.
Sende biraz dizi yap
Ama hemen bitirme
Monster revolotion
MS Başlasında 0cı Felon dönsün 🙄
Başarılar Bizde
bende atıyorum şimdi pis ririciİyi hatırlattın. Tüm düşük puanlar için attım dissimi.
Evet yazınki MusicSurvivor başlamadan anlatmıştın. O zaman musicsurvivor'ı heyecanla bekliyorduk tabii Bu Şarkı Benim'e yanaşan olmazdı. Şimdi ms'nin de miadı dolmak üzere. Bu format ms'ye göre daha zayıf bir format tabii ama boşlukta gideri olabilir kim bilir belki de fenomen olur yine.Format size de tanıdık gelmedi mi? @Bully @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem-
Geçen sene size anlatmıştım bu formatı, fazla beğenmemiştiniz hatta adı da "O Şarkı Benim" olacaktı.
Tam bir acunun kardeşiEvet yazınki MusicSurvivor başlamadan anlatmıştın. O zaman musicsurvivor'ı heyecanla bekliyorduk tabii Bu Şarkı Benim'e yanaşan olmazdı. Şimdi ms'nin de miadı dolmak üzere. Bu format ms'ye göre daha zayıf bir format tabii ama boşlukta gideri olabilir kim bilir belki de fenomen olur yine.