Dinle o halde ruha iyi gelir.
bu tarz müziğin özel tutkunları var ama forumdaki yarışmalarda birinci seçilme ihtimalleri sıfır
Dinle o halde ruha iyi gelir.
En geç 15 güne başlatırım herhalde
ayyy açıkcası nekadar çok sevsekte bence müsicsurvivor miladını doldurmaya başladı benim düşüncem all stardan sonrakı bu sezonu veda sezonu yapıp bitirmenden yanaydı @GunesinOglu bu sezonada hazırlanmıştık şimdiden şarkıcılarımızı belirlemiştik son sezonumuzu yapıp sonra diğer projelere odaklansaydık bence
ama bunu yapıcaksanda 20sinden itibaren başlayalım çok bekledik zaten
ayy buda tutar umarım gerçi şarkıcıyla ortak olmak daha güzel oluyordu ama özgürce istediğimiz şarkıları seçmekte güzel olucaktır benim aklıma gelen şarkılar kimsenin gelmez büyük ihtimalleAynen son bir sezonluk ömrü kaldı ona da kıyamıyorum
İlgilenmiyorum.Format size de tanıdık gelmedi mi?@Bully @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem-
Geçen sene size anlatmıştım bu formatı, fazla beğenmemiştiniz hatta adı da "O Şarkı Benim" olacaktı.
Daha önce MS'da yarışmayacağımı da söylemiştim. Aynı şekilde bu yarışma için de geçerli.sende yarışsana ya
Format size de tanıdık gelmedi mi?@Bully @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem-
Geçen sene size anlatmıştım bu formatı, fazla beğenmemiştiniz hatta adı da "O Şarkı Benim" olacaktı.
Daha önce MS'da yarışmayacağımı da söylemiştim. Aynı şekilde bu yarışma için de geçerli.
Seni etiketlerken böyle bir yılanlık yapacağını tahmin etmiştim şaşırtmadın canım.İlla öyle bir olayın geçtiğine inandıracaksın bize.ss
Seni etiketlerken böyle bir yılanlık yapacağını tahmin etmiştim şaşırtmadın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?