Cen Yapım'dan Yeni Müzik Yarışması!

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
MusicSurvivor'un yapımcısından yeni müzik yarışması geliyor!

Format : 15-16 kişi yarışmaya katılacak ama bu sefer yarışmaya forum adlarıyla katılacaklar.Yarışmacılara her hafta bir kategori verilecek ve ona göre bir şarkı yollayacaklar.(Ve yine her hafta eleme olacak.)

Kategoriler :

1.Hafta - Yabancı Pop/Rock
2.Hafta - Seksenler
3.Hafta - Arabesk Müzik
4.Hafta - 2010-2015 Türkçe Pop
5.Hafta - Eurovision'da Türkiye
6.Hafta - Dizi Müzikleri
7.Hafta - Karadeniz Müziği
8.Hafta - Klasik Müzik
9.Hafta - Türkçe Rock
10.Hafta - Doksanlar
11.Hafta - Balkan Müzikleri
12.Hafta : Geri Dönüş Haftası ...

Son düzenleme:
MusicSurvivor başlayacaktı o n eoldu ablacım

macun is coming
)

harika bir haber @GunesinOglu heyecan kaldığı yerden devam edecek. umarım @sokak sanati ilk hafta yarışma dışı kalır

yalnız kuralları tam anlayamadım yarışmacılar kendilerimi şarkı söyleyecek yoksa bir şarkıcı adınamı yarışacaklar her hafta kategoriler değişecek diyorsun peki yarışmacıların şarkıcı değiştirmeleride mümkünmü ?

Her yarışmacıya bir kategori verilip -birden fazla kişi de aynı kategori seçebilir tarzında- öyle yarışılacak diye anladım ilk başta ve öyle olması iyi olurdu.

Yok artık
Sonra ayrımcılık filan denirdi
Sana klasikten başka veremezdim bak örnekte 1 klasik yazdığıma şükret

MusicSurvivor daha rekabetçi tabi ama burada her hafta aynı şarkıcıya bağımlı kalmamak çok güzel.

Kendileri söylemeyecek tabi ki

Her hafta şarkı değiştireckler tabi şarkıcı seçimi her hafta değişecek.Kategorileri biraz oku

Kendileri söylemeyecek tabi ki

Her hafta şarkı değiştireckler tabi şarkıcı seçimi her hafta değişecek.Kategorileri biraz oku

tamam şimdi anladım
yalnız aynı hafta aynı kişiler aynı şarkıcının aynı şarkısıyla gelebilir? şimdiden söyleyelim karışıklık olabilir yani

tamam şimdi anladım
yalnız aynı hafta aynı kişiler aynı şarkıcının aynı şarkısıyla gelebilir? şimdiden söyleyelim karışıklık olabilir yani

Evet ki öyle olacak zaten onun için önlem alıcam zaten