Ay Yapım bu filme de mi ortak.Aynen öyle Ay Yapım ve Medyapım harika iş çıkaracak.
Ay Yapım bu filme de mi ortak.Aynen öyle Ay Yapım ve Medyapım harika iş çıkaracak.
2 mükemmel şirket 1 mükemmel film çıkaracak desene.
2 mükemmel şirket 1 mükemmel film çıkaracak desene.
Umarım da ne biliyim girerse buna bir istisna yapabilirim.Aynen öyle. Umarım Eylül - Ekim gibi vizyona girmez... Yoksa gidemem.
Umarım da ne biliyim girerse buna bir istisna yapabilirim.
Ben de bir fizik tedaviye gidip geliyorum ama mecbur okul için çıkacağım artık.Vakalar artarsa sinemalar tekrar kapanır büyük ihtimalle, ama ben vizyona girse bile gitmem. 3 haftadır dışarı çıkmıyorum, çıkmaya da niyetim yok.
Ben de bir fizik tedaviye gidip geliyorum ama mecbur okul için çıkacağım artık.
Yok yok çapraz bağlarım genişlemiş onu güçlendirmek için gidiyorum.Aaaa, geçmiş olsun. 😱 Ciddi bir şey değildir umarım...
Ben böyle giderse okulların açılacağını düşünmüyorum pek.
Yok yok çapraz bağlarım genişlemiş onu güçlendirmek için gidiyorum.
Bilmiyorum ya 1 2 hafta bile olsa inadına açacaklar.
Ben de sevindim ne diyeyim.Ciddi bir şey olmadığına sevindim.
En fazla 2 hafta açık kalır bence de. Yoksa bu dönemde açılması büyük bir risk.
Ben de sevindim ne diyeyim.
Bence de ya 2 haftadan fazla açık kalırsa insanlar gitmez ama ben ne olur ne olmaz devamsızlık yazılmasın diye bile giderim.
Biliyorum da sistem yüzünden geleceğim kararmasın diye gitmeyi düşünüyorum ama o zaman biryerlerim sıkışınca gitmem tabiki. Aynen daha bayram biteli 1 gün oldu 170 küsur kişi arttı umarım konuşp mantıklı bir karara varabilirler.Eğitim telafi edilebilir, ama sağlık telafi edilemez.. Bayramın etkilerini bir iki hafta sonra göreceğiz, ona göre adam akıllı bir karar verirler tekrar konuşup umarım. Dediğim gibi sağlık telafi edilemez, devamsızlıkta bir şekilde halledilir.
Orda oyunculuğu ve sesi çok güzeldi şarkıları da tabii