Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Sallamış işte ayoll nasılsa biz anlayamayız o bölümlerin yorumumu mesala ben o bölümleri izledim halde bile anlayamam
Oyüzden bizle devam etmesi lazım
@MasacRE-

Sallamış işte ayoll nasılsa biz anlayamayız o bölümlerin yorumumu mesala ben o bölümleri izledim halde bile anlayamam
Oyüzden bizle devam etmesi lazım
@MasacRE-
Hiçbir güç bana o bölümleri tekrar izletemez, uğraşmayın boşuna

3.Bölüm Ayy yorum yapmak istiyorum ama yok yanı böyle içi boş dizilerde sizin gibi ip gibi yazma yeteneğim yok gerçi sizde diziyimi anlatıyorsunuz yoksa izlerken uyuya kalıp g ördüğünüz rüyayımı anlatıyorsunuz nasılsa ben anlamıyorumya uydurup gitme ihtimalinizde var

Boş boş sahneler ne aksiyon var ne fantastik olay sahnelerde 2 koca kafa boş boş konusuyor koca dizi bundan ibaret

2 Sahne sadece ilgimi çekti şeytan oğlan ile zenci adamın telefon konuşması o oğlan sahneleri artarsa yorumlayacak şeylerim çoğalabilir
Diğeri ise mumya suratlı bir adam bıçaklı bir kadını korkuttu kaybolup gitti

mumya suratlı adam bıçaklı kadın derken hangi diziden bahsediyorsun

@MasacRE- hogatha burda hangi sahneyi kurcalamış hatırlamadım

mumya suratlı adam bıçaklı kadın derken hangi diziden bahsediyorsun

@MasacRE- hogatha burda hangi sahneyi kurcalamış hatırlamadım
Hahah başka dizimi izledim yoksa

Evde elinde bıçak vardı bir kadının ve mumya suratlı bir adam onu korkuttu aksiyon olacak dedim ama ortadan yok oldu
@MasacRE-

Bu arada hislerime tercüman olmuş
@MasacRE- @destere

welody • 2 ay önce
daha 3 bölüm olmuş neyin ne oldugunu anlamak için saç baş yoluyoruz ilk başta ne var ne yok anlat sonra yavaşlat arkadaş

6 BEĞENİ 0 dislike

| 6 0

onlar sabırsız seyirciler
sabretmek lazım sonunda yeşil ışığı yakalayacağız

Kütük @MasacRE- okadar laf ediyordu 5.yorumunu göremedim geçtim sanırım

4.Bölüm
4.bölüm
Aaa bölümde tek kayda değer şey şu güvenlikçi adamın ölmesiydi , ölmesine üzüldümde sahnesi izlenecek birisiydi onuda öldürdüler
Güzel aksiyon oldu ama sonunda

5.Bölüm
Mezar suratlı oğlanın aile bir şey kutlarkan o anları hatırlama sahneleri güzeldi ayrıca son sahnede mezar suratlı oğlanın yaşlı morukla olan sahnesini ilk defa bir sahneyi heyecanla izledim bu dizide

Bu arada 3.bölümde bıçaklı kadınla mumya suratlı adamı destere hatırlayamadı atayım sizde izlediğinizden bir şey anlamıyorsunuz işte

bu sefer herşeyi anlamışsın işte sabret dedim sonunda yakalarsın yeşil ışığı

ama ben bu kez anlamamaya başladım çok güzel bir bölüm izledim ama hiçbişey anlamadım

bu sefer herşeyi anlamışsın işte sabret dedim sonunda yakalarsın yeşil ışığı

ama ben bu kez anlamamaya başladım çok güzel bir bölüm izledim ama hiçbişey anlamadım
5.Bölümden sonra açılıyorum ben

Kütük @MasacRE- Gitti bu arada bize dizi önerip kaçtı

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü @Çiğdem- @MasacRE- su gibi aktı bölüm ama malesef hiç bir fok anlamadım

yaşlı kadın ruth geçmişle geleceği içiçe yaşıyor kafayı sıyırdığı açık seçik ortada oralar güzeldi heyecanlıydı ama son sahnede kadın kocası diye şerif alanımı vurdu hayalmi kurdu? vurduysa vurduğu an hangi zaman? şimdimi? geçmişmi, gelecekmi öff öff keşke anlasaydım
neyse siz izleyince dikkatli izleyin anlatırsınız banada

Bugün iki bölüm izlemem iyi oldu yarında devam ederim ama kütük bey beklesek mi bilemedim bu şimdi gelecek siz bitirmişsiniz diyip diziyi izlemicek

Bugün iki bölüm izlemem iyi oldu yarında devam ederim ama kütük bey beklesek mi bilemedim bu şimdi gelecek siz bitirmişsiniz diyip diziyi izlemicek

kaç günlüğüne gittiki ? bir iki günlüğüneyse bekleriz

kaç günlüğüne gittiki ? bir iki günlüğüneyse bekleriz
Bir kaçgün olmucam oyumu verip gidiyorum demiş

Çeyrek oylamasına gelir pazartesi çarşamba arası oylama olacak yanı bu hafta içi gelir sanırım salı ya da çarşamba

Diziyi izlemek icin arkadaş lazımsa ben burdayım
tabiki neden olmasın

ama bize istikrarlı izleyici arkadaşlar lazım öyle bir denizde kaybolup hangi hizada pırtlayıp ortaya çıkacağı belli olmayan karabataklardan lazım değil

İstikrarlı olurum
( Olmadı
)
bencede (olmadı
)
geçmişine bakacaksın bir insanın geçmişte ne kadar istikrarlı olmuşsa geleceğide o kadar istikrarlıdır
kırk dizi önermiştim bir tanesini başlayıpta bitiremedin

ama film etkinliklerine çağırırım seni orda dişe dokunur bir kaç film izliyorsun yalan yok