Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

O mahzendeki çocuk şeytan işte ayoll nasıl göremiyorsun @destere nasıl izliyor bu diziyi ya?

Ben mi çekiyorum diziyi banane ya gidin yönetmenine senaristine suç atın
Mezar suratlı oğlanmı kel kafalı adamın yanına koymuslardı hapiste şuan favorim o zaten dizide baska favori yapılıcak oyuncu yok zenci herifin ne yapmaya çalıstını hiç anlayamadım pompy senaryosu okuyor gibi bakıyorum öyle izliyorum kütük bey
@destere

Evet mezar suratlı oğlan

Bak bu şeytan

Bu kadının da özel gücü var, insanların içinden geçenleri hissediyor

İzlemeye devam et daha da çıkacaktır bir şeyler

Aaa tamam bende bu oğlanı diyorum ama fantastik bir şey göremedim ben henüz dizide

3.Bölümde buna şeytan olarak bakayım belki diziye öyle ısınabilirim
@destere

1x4

Gizemli bir amca da dahil oldu diziye. Kayıp çocuk haberlerini saklamış falan. O ve ölen abisinin de bilgisi var bu olaylarda anlaşılan. Bahçede de köpek kulübesi vardı. O ne iş bakalım.

Dizideki belki de en normal insan gardiyan Dennis'di. O da şeytan çocuğa dokunması sonucu onun kontrolüne girdi, gitti katliam yaptı. Sonunda da öldürüldü, yazık oldu iyi çocuktu

Aaa tamam bende bu oğlanı diyorum ama fantastik bir şey göremedim ben henüz dizide

3.Bölümde buna şeytan olarak bakayım belki diziye öyle ısınabilirim
@destere
mahzendeki oğlana şeytan diyoruzda aslında filmde şeytanla işbirliği yapan onca insan varki yanlış kişiyimi suçluyoruz kafamda soru işareti oluştu

denisin çıldırma anları şahaneydi ama kısa kesti

mahzendeki oğlana şeytan diyoruzda aslında filmde şeytanla işbirliği yapan onca insan varki yanlış kişiyimi suçluyoruz kafamda soru işareti oluştu
Öyle bir şeyler çıkabilir sonunda, gerçek suçlu o mu yoksa insanlar mı onu sorgulatacak sahneler olabilir. Neyse izleyip göreceğiz bakalım

Öyle bir şeyler çıkabilir sonunda, gerçek suçlu o mu yoksa insanlar mı onu sorgulatacak sahneler olabilir. Neyse izleyip göreceğiz bakalım
Ben henüz öyle bir şey sezmemiştim sizin uydurmanız olabilir evet

Ben henüz öyle bir şey sezmemiştim sizin uydurmanız olabilir evet

Şu ana kadar gösterilen çocuğun şeytan olduğu, anlamaman senin saflığın
Biz gelecek için teori üretmeye başladık @destere ile

hogatha nasılda fırsattan yararlanmaya çalışıyor

mahzendeki çocuğun şeytan olduğunu senaristler bize bağıra bağıra anlatıyor zaten biz acaba bir ters köşemi yapacaklar diye fikir yürütüyoruz
ama hogatha fırsatı kendi lehine kullanmak için durumu nasıl da değerlendirmiş

Şu ana kadar gösterilen çocuğun şeytan olduğu, anlamaman senin saflığın
Biz gelecek için teori üretmeye başladık @destere ile
Aaa olsun zaten o mezar suratlı oğlana kanım kaynamıştı demek şeytan olduğundan dolayı fantastik genelrim benimsemiş

3.Bölüm yarın bakacam inş

Hani nerede 5 ve 6. bölüm yorumun? 4'den sonrası sende de yok, yazılmayan bölümleri saymıyoruz bilmiyor musun sen