Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Ben bu dizide onun tuhaf filmlerinden hava sezmiştim baktım dizide oynayan herif @MasacRE- in tuhaf filmlerinden fırlamış bağlantıyı kurdum siz inanın inanmayın ayoll
@destere

Ben bu dizide onun tuhaf filmlerinden hava sezmiştim baktım dizide oynayan herif @MasacRE- in tuhaf filmlerinden fırlamış bağlantıyı kurdum siz inanın inanmayın ayoll
@destere
Sen tuhaf film dersin biz sanat deriz. Sanatın tuhaflığı olmaz, sanat sanattır.
Kaliteli olan tüm sanatları izlerim yeter ki kaliteli olsun.
Bu dizi için bir şey demiyorum izlersem karalarım bir şeyler.
Ama @MasacRE- yoldaşım oyuncuya göre hele böyle basit oyunculara göre dizi film seçmez onu geeeç.

@destere

Yoldaşım sana gereken cevapları vermiş, bana diyecek bir şey kalmamış

Bahsettiği filmi sevmemiştim bile 6.5 puan verdim, sırf benim önerdiğim diziye bir kulp bulmak için nereden saldıracağını şaşırmış

@destere

Şimdi maç var, @Sherlock da izliyordur. Bitsin gece izleriz değil mi Sherlock

Kesinlikle üşenmem ve izlerim ben bu gece, %100 yani.

ikinci bölüme geçeceğim birazdan ilk bölümü izlediğinizde sizde büyük ihtimal ikinci bölüme çabuk geçeceksinizdir

olmaz ben ikiye başlayacağım şimdi sende bire başla işte
böyle böyle geç kalacaksın yine? daha öncede öyle teklemeye başlamıştın sinir olmuştuk
İyi hadi bir bölüm izleyip öyle yatayım senin hatırın için

@destere izledim ilk bölümü, yarın da devam edeceğim. Sen de uçma da beraber izleyelim

1x1

İlgi çekici gizemli bir dizi. Stephen King'in kitaplarından derlemeler yapılarak hazırlanmış zaten, tam da onun tarzında gerilimli gizemli bir konusu var.

Kendini öldüren hapishane müdürü intihardan önce ayarlamış gibi görünüyor bir şeyler, son sahneden anlaşılan. O adam da dizide aktif rol alacaktır ama geçmişte mi gösterirler yoksa ölmemiş mi bilinmez

Henry'e gizemli mahkumu göstermediler, görse tanır mıydı yoksa müdürün bir oyunu mu o da meçhul. Bir tane de uyuşturucu alan kadın var, o da tanıyor Henry'i. İzleyip göreceğiz bağlantıları artık

seveceğini tahmin etmiştim işte benimde sevdiğim dizilerde hızımı alamamak gibi bir sorunum var ikinci bölümüde izledim üçe nerdeyse geçecektim
sonra dedim bunlar yine kaplumbağa gibi arkadan gelirler biraz frene basalım
istemedende olsa üçüncü bölüme geçemedim bir türlü