Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Ya bırakın şu dandik dizileri, ne güzel diziler buluyorum sizlere onlara odaklanın
iyi gidiyorsun şimdilik

dark ı kim keşfetmişti senmiydin yine ? çok karanlık birisin
bu gidişle bulunduğumuz zamanın hangi zaman dilimi olduğunu unutacağız bende şimdiden alzheimer başladı

mikasanın başrolde olduğu herhangi bir anime bulursan beni çağırmayı unutma

nihayet eğer bir aksilik çıkmasa bugün twd denin sekizinci sezon ikinci yarısına tam gaz devam edeceğim
Bende yarından sonra baslayacam şu MS tantanası bitsin cnm dizilere verecem kendimi CW Başladı

Aaa üzüm üzüme baka baka demişler sende benim gibi saflaştın iyice
@MasacRE- @Maskeli Fedai

Bu dizinin bu kadar ilgi görmesine şaşırmış @xemrexxx
bu dizi derken emre topacı hangi diziden bahsediyor castle rock tanmı bahsediyor yoksa bahsettiğimiz yeni diziden mi bahsediyor? o kısmını çözemedim çünkü topaç @xemrexxx den net bir isim yok öyle lafını yapıp kokutmuş ortalığı kaçıp gitmiş

Hhaha o diziyi daha forumda açmadık bile nasıl ilgi görsün ayoll
Castle den bahsediyor bize katılmadı için pişman @xemrexxx

Hhaha Aaa Harun gibi kasımda gelse Harunun sana selamı var çok az kaldı diyor
istemediğim kişilerden gelen selamı almıyorum
allahın selamıda olsa kötülere ait hiçbişeyi almıyorum geri iade et o selamı
kendiside bu topraklara o pis ayaklarıyla basmasın bir daha gelmesin yani

istemediğim kişilerden gelen selamı almıyorum
allahın selamıda olsa kötülere ait hiçbişeyi almıyorum geri iade et o selamı
kendiside bu topraklara o pis ayaklarıyla basmasın bir daha gelmesin yani
Beni özledinizmi diyor benim özlediğim zaten bellide senin yana yana sabırsızlıkla beklediğinden bahsediyorum hep

kendi izlediği diziler fok gibi kimse izlemiyor kıskançlıktan çatlasın tosbağa
Şu @xemrexxx i de alalım yeni diziye onunda beyni yansın belki ters etki ederde akıllanır hanı akıllı kişilerin aklı yanınca deli olur ama cins kişilerde ters etkiden akıllı olabilir

Beni özledinizmi diyor benim özlediğim zaten bellide senin yana yana sabırsızlıkla beklediğinden bahsediyorum hep
gagayı yanlış bilgilerle boşuna avutuyorsun gerçekleri söyle
buralara bir daha uğramaması gerektiğini söyle bizim bu şekilde daha mutlu olduğumuzu huzurumuzu bozmaya hakkı olmadığını söyle son olarak birde kafasına oklava geçir gaganın orda kalsın? ne halt ediyorsa bugüne kadar onları yapmaya devam etsin

Şu @xemrexxx i de alalım yeni diziye onunda beyni yansın belki ters etki ederde akıllanır hanı akıllı kişilerin aklı yanında deli olur ama cins kişilerde ters etkiden akıllı olabilir
izlemezki onun bünyesi kötü dizilere alışmış sen şimdi fok böceğini fokun içinden çıkarıp çiçeklerin arasına koysan sevinirmi ? sevinmez tabiki illaki yuvarlayacak bir fok arar
@xemrexxx nin dururmuda böyle işte foktan çıkar kendini kaybeder hayatı tehlikeye girer onun biyolojisi foka alışkın

Hhaha Aaa tövbe estafurullah gece gece midemi bulandırman iyi oldu yemek yememem laızm
@xemrexxx Bir işe yaradı

Hhaha Aaa tövbe estafurullah gece gece midemi bulandırman iyi oldu yemek yememem laızm
@xemrexxx Bir işe yaradı
yemek dedinde bende aniden aşermeye başladım
gidip kendime ekmek arası bişeyler yapayım birazdan TWD ye tok karınla dalmam lazım yoksa diziden bir fok anlamayacağım