Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Ya bırakın şu dandik dizileri, ne güzel diziler buluyorum sizlere onlara odaklanın :A
iyi gidiyorsun şimdilik :)
dark ı kim keşfetmişti senmiydin yine ? çok karanlık birisin :) bu gidişle bulunduğumuz zamanın hangi zaman dilimi olduğunu unutacağız bende şimdiden alzheimer başladı :)

İzlenecek animem okuyacak mangam da çok var. Hepsini sırayla yapmaya karar verdim. :A Yani şuan sadece dizi izlemiyorum. Bir yandan manga okuyorum bir yandan güncel animelerim var onları izliyorum. Bir yandan da yabancı dizi izliyorum. Tek eksik sinema. :A Ve tüm bunları akşamları yapabiliyorum çok az zaman kalıyor. Artık o akşam ne gelirse elime onu yapıyorum yani. :A

mikasanın başrolde olduğu herhangi bir anime bulursan beni çağırmayı unutma :)

Aaa üzüm üzüme baka baka demişler sende benim gibi saflaştın iyice :A :A :A @MasacRE- @Maskeli Fedai

Bu dizinin bu kadar ilgi görmesine şaşırmış @xemrexxx :A :A :A
bu dizi derken emre topacı hangi diziden bahsediyor castle rock tanmı bahsediyor yoksa bahsettiğimiz yeni diziden mi bahsediyor? o kısmını çözemedim çünkü topaç @xemrexxx den net bir isim yok öyle lafını yapıp kokutmuş ortalığı kaçıp gitmiş :)

bu dizi derken emre topacı hangi diziden bahsediyor castle rock tanmı bahsediyor yoksa bahsettiğimiz yeni diziden mi bahsediyor? o kısmını çözemedim çünkü topaç @xemrexxx den net bir isim yok öyle lafını yapıp kokutmuş ortalığı kaçıp gitmiş :)
Hhaha o diziyi daha forumda açmadık bile nasıl ilgi görsün ayoll :F Castle den bahsediyor bize katılmadı için pişman @xemrexxx :A :A :A

Hhaha Aaa Harun gibi kasımda gelse Harunun sana selamı var çok az kaldı diyor :A :A :A
istemediğim kişilerden gelen selamı almıyorum:) allahın selamıda olsa kötülere ait hiçbişeyi almıyorum geri iade et o selamı:) kendiside bu topraklara o pis ayaklarıyla basmasın bir daha gelmesin yani :)

istemediğim kişilerden gelen selamı almıyorum:) allahın selamıda olsa kötülere ait hiçbişeyi almıyorum geri iade et o selamı:) kendiside bu topraklara o pis ayaklarıyla basmasın bir daha gelmesin yani :)
Beni özledinizmi diyor benim özlediğim zaten bellide senin yana yana sabırsızlıkla beklediğinden bahsediyorum hep :A :A :A

Beni özledinizmi diyor benim özlediğim zaten bellide senin yana yana sabırsızlıkla beklediğinden bahsediyorum hep :A :A :A
gagayı yanlış bilgilerle boşuna avutuyorsun gerçekleri söyle:) buralara bir daha uğramaması gerektiğini söyle bizim bu şekilde daha mutlu olduğumuzu huzurumuzu bozmaya hakkı olmadığını söyle son olarak birde kafasına oklava geçir gaganın orda kalsın? ne halt ediyorsa bugüne kadar onları yapmaya devam etsin :)

Şu @xemrexxx i de alalım yeni diziye onunda beyni yansın belki ters etki ederde akıllanır hanı akıllı kişilerin aklı yanında deli olur ama cins kişilerde ters etkiden akıllı olabilir :A :A :A
izlemezki onun bünyesi kötü dizilere alışmış sen şimdi fok böceğini fokun içinden çıkarıp çiçeklerin arasına koysan sevinirmi ? sevinmez tabiki illaki yuvarlayacak bir fok arar :) @xemrexxx nin dururmuda böyle işte foktan çıkar kendini kaybeder hayatı tehlikeye girer onun biyolojisi foka alışkın :)

izlemezki onun bünyesi kötü dizilere alışmış sen şimdi fok böceğini fokun içinden çıkarıp çiçeklerin arasına koysan sevinirmi ? sevinmez tabiki illaki yuvarlayacak bir fok arar :) @xemrexxx nin dururmuda böyle işte foktan çıkar kendini kaybeder hayatı tehlikeye girer onun biyolojisi foka alışkın :)
Hhaha Aaa tövbe estafurullah gece gece midemi bulandırman iyi oldu yemek yememem laızm :A :A :A @xemrexxx Bir işe yaradı :A :A :A