Diğer Carnival Row 1.Sezon Yorumları

Kafasına göre bir yer bulduğu için geri gelesi yok şimdilik, elbet oradan da sıkılacak.
Kimse adı yası dısında naptığını bilmiyor fakat forumdashın adı yasıda belli değil oradan kurtarıyor işte

Reactions: kerem
Kimse adı yası dısında naptığını bilmiyor fakat forumdashın adı yasıda belli değil oradan kurtarıyor işte
Türkiye'deki arkadaşımın babası Nüfus Müdürlüğünde çalışıyor, kimi merak ettiysem oradan ismini yazıp baktırırım diye hep aklımdaydı, şu ana kadar hiçkimseyi merak edemedim.

Reactions: Çiğdem
Türkiye'deki arkadaşımın babası Nüfus Müdürlüğünde çalışıyor, kimi merak ettiysem oradan ismini yazıp baktırırım diye hep aklımdaydı, şu ana kadar hiçkimseyi merak edemedim.
Acaba Forumdash oyüzdenmi herşeyini gizliyor

Yakışır aslında o isim ona, sadece ben değil başkaları da öyle sanıyormuş.

Arada ziyaretçi olarak bakıyorum dedi foruma, şuan bu yazışmaları kesin görecektir.
Hayır ziyaretçi bakmıyorum diyip @Harunnn60 a o konuda açıklama yapmıstı ziyaretçi bakanlarada baya saydırmıştı alaycı sözlerle

Hayır ziyaretçi bakmıyorum diyip @Harunnn60 a o konuda açıklama yapmıstı ziyaretçi bakanlarada baya saydırmıştı alaycı sözlerle
Telefondan girmeyi sevmiyorum gittiğim yerde PC varsa açıp bakıyorum demişti bana.
Hayır telefondan bakamam diyenleri de anlamıyorum, ben şu ana kadar sadece 1 kere bilgisayardan foruma girdim. Hep telefondan yazıyorum buraya.

Onu bilmiyorum da ayrılmasına bir kaç gün kala kesinlikle bakmadığını ve bakanlarada saydırdığını zaten bende yazısıyordum o ara gayet ciddiydi
Şimdi şöyle bişi var forumu açıyorsan içine girip dolaş çünkü foruma bakabiliyorsun yanı o şeyin var ozaman girmemenin anlamı yok
Ben forumu her açtığımda içine giriyorum bakamıcak durumdaysam zaten açmıyorum

Birde bende telefondan giremiyorum bilgisayardakı gibi yazamam çünkü

Bilgisayara göre telefondan biraz zor oluyor evet, özellikle MS'de zorlanmıştım baya.

Onun dışında kenfi fikrumi paylaşırsam bence ziyaretçi olarak giriyordur, tıpkı bana söylediği gibi. Forumsuz yapamaz o.
Bende ne zaman girsem hesabıma giriyorum, girmemek sacma olurdu

Yani forumda dolaşabiliyorsan hesabınla dolasırsın zaten ben sohbet ederek forumu kullanan birisiyim diğer türlüsü benim tarzıma uymuyor
Ben haber okumak olarak kullanmıyorum foruma girdiğim andan çıkana kadar mesala 5 saat bile kalsam aralıksız sohbet ederek forumda kalıyorum bunun dısında forumu hiç kullanmadım yaklasık 3 saattirde aynı durumdayım zaten

Enler listesinde her hafta 1. olmanın sırrı da bu sanırım.

Tatlı rüyalar.

Ben henüz izlemedim abla ama en kısa zamanda başlayacağım. Bir iki hafta içinde hepsini bitirmem lazım

@Forumdash da bekliyordu bunu onunla da izlemek isterdim...