Diğer Carnival Row 1.Sezon Yorumları

Kimse adı yası dısında naptığını bilmiyor fakat forumdashın adı yasıda belli değil oradan kurtarıyor işte :F
Türkiye'deki arkadaşımın babası Nüfus Müdürlüğünde çalışıyor, kimi merak ettiysem oradan ismini yazıp baktırırım diye hep aklımdaydı, şu ana kadar hiçkimseyi merak edemedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Türkiye'deki arkadaşımın babası Nüfus Müdürlüğünde çalışıyor, kimi merak ettiysem oradan ismini yazıp baktırırım diye hep aklımdaydı, şu ana kadar hiçkimseyi merak edemedim. :A
Acaba Forumdash oyüzdenmi herşeyini gizliyor :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yakışır aslında o isim ona, sadece ben değil başkaları da öyle sanıyormuş. :A

Arada ziyaretçi olarak bakıyorum dedi foruma, şuan bu yazışmaları kesin görecektir. :A
Hayır ziyaretçi bakmıyorum diyip @Harunnn60 a o konuda açıklama yapmıstı ziyaretçi bakanlarada baya saydırmıştı alaycı sözlerle :F :F :F

• Güldürdün
Hayır ziyaretçi bakmıyorum diyip @Harunnn60 a o konuda açıklama yapmıstı ziyaretçi bakanlarada baya saydırmıştı alaycı sözlerle :F :F :F
Telefondan girmeyi sevmiyorum gittiğim yerde PC varsa açıp bakıyorum demişti bana. :A Hayır telefondan bakamam diyenleri de anlamıyorum, ben şu ana kadar sadece 1 kere bilgisayardan foruma girdim. Hep telefondan yazıyorum buraya. :A

• Güldürdün
Telefondan girmeyi sevmiyorum gittiğim yerde PC varsa açıp bakıyorum demişti bana. :A Hayır telefondan bakamam diyenleri de anlamıyorum, ben şu ana kadar sadece 1 kere bilgisayardan foruma girdim. Hep telefondan yazıyorum buraya. :A
Onu bilmiyorum da ayrılmasına bir kaç gün kala kesinlikle bakmadığını ve bakanlarada saydırdığını zaten bende yazısıyordum o ara gayet ciddiydi :F Şimdi şöyle bişi var forumu açıyorsan içine girip dolaş çünkü foruma bakabiliyorsun yanı o şeyin var ozaman girmemenin anlamı yok :F Ben forumu her açtığımda içine giriyorum bakamıcak durumdaysam zaten açmıyorum :F

Birde bende telefondan giremiyorum bilgisayardakı gibi yazamam çünkü :A :A :A

• Güldürdün
Onu bilmiyorum da ayrılmasına bir kaç gün kala kesinlikle bakmadığını ve bakanlarada saydırdığını zaten bende yazısıyordum o ara gayet ciddiydi :F Şimdi şöyle bişi var forumu açıyorsan içine girip dolaş çünkü foruma bakabiliyorsun yanı o şeyin var ozaman girmemenin anlamı yok :F Ben forumu her açtığımda içine giriyorum bakamıcak durumdaysam zaten açmıyorum :F

Birde bende telefondan giremiyorum bilgisayardakı gibi yazamam çünkü :A :A :A
Bilgisayara göre telefondan biraz zor oluyor evet, özellikle MS'de zorlanmıştım baya. :A

Onun dışında kenfi fikrumi paylaşırsam bence ziyaretçi olarak giriyordur, tıpkı bana söylediği gibi. Forumsuz yapamaz o. :A Bende ne zaman girsem hesabıma giriyorum, girmemek sacma olurdu :A

• Harika
Bilgisayara göre telefondan biraz zor oluyor evet, özellikle MS'de zorlanmıştım baya. :A

Onun dışında kenfi fikrumi paylaşırsam bence ziyaretçi olarak giriyordur, tıpkı bana söylediği gibi. Forumsuz yapamaz o. :A Bende ne zaman girsem hesabıma giriyorum, girmemek sacma olurdu :A
Yani forumda dolaşabiliyorsan hesabınla dolasırsın zaten ben sohbet ederek forumu kullanan birisiyim diğer türlüsü benim tarzıma uymuyor :F Ben haber okumak olarak kullanmıyorum foruma girdiğim andan çıkana kadar mesala 5 saat bile kalsam aralıksız sohbet ederek forumda kalıyorum bunun dısında forumu hiç kullanmadım yaklasık 3 saattirde aynı durumdayım zaten :F :F :F

• Harika
Yani forumda dolaşabiliyorsan hesabınla dolasırsın zaten ben sohbet ederek forumu kullanan birisiyim diğer türlüsü benim tarzıma uymuyor :F Ben haber okumak olarak kullanmıyorum foruma girdiğim andan çıkana kadar mesala 5 saat bile kalsam aralıksız sohbet ederek forumda kalıyorum bunun dısında forumu hiç kullanmadım yaklasık 3 saattirde aynı durumdayım zaten :F :F :F
Enler listesinde her hafta 1. olmanın sırrı da bu sanırım. :F

Tatlı rüyalar. :Z

• Harika
Diziyi izleyenler @dreamy @xemrexxx ve izlemenizi tavsiye edeceklerimiz @MasacRE @mrt-06 @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @kerem @Harunnn60 @cookies @turkuazz @Bully @Yiğitt @DarkLegenD @destere @Forumdash

Orlando Bloom İçin izlenir Yüzüklerin Efendiside iyiydide Üç Silahşorlerden :Z:Z:Zh
Dizinin ilk bölümüne baktım @xemrexxx @dreamy Fena değildi :A öyle aman aman fantastikliği göze sokmuyorlar askerler var @MasacRE sever :F Son sahne umut verdi ama tek başımıza izleyip bitirmicem rahmetli hortlayınca hep birlikte izleriz özelikle bölümleri toplu dizileri birlikte izlemek lazım @Maskeli Fedai @Harunnn60 @kerem @Yiğitt :A :A :A
Ben henüz izlemedim abla ama en kısa zamanda başlayacağım. Bir iki hafta içinde hepsini bitirmem lazım :A

@Forumdash da bekliyordu bunu onunla da izlemek isterdim...

• Güldürdün