KIZ SİZ BANA LAF EDECEĞİNİZE GİDİN KOCALARINIZA BAKIN ALLAH BİLİR @Harunnn60 İLE @destere O YERİN DİBİNDEKİ YERDE NELER YAPIYORLARBu nasıl bir senaryo. Perilerin kanatlarından ne istiyorlar?
KIZ SİZ BANA LAF EDECEĞİNİZE GİDİN KOCALARINIZA BAKIN ALLAH BİLİR @Harunnn60 İLE @destere O YERİN DİBİNDEKİ YERDE NELER YAPIYORLARBu nasıl bir senaryo. Perilerin kanatlarından ne istiyorlar?
dedi ve rahmetlinin gelmesini dört gözle bekliyor..KIZ SİZ BANA LAF EDECEĞİNİZE GİDİN KOCALARINIZA BAKIN ALLAH BİLİR @Harunnn60 İLE @destere O YERİN DİBİNDEKİ YERDE NELER YAPIYORLAR
He rahmetliye göstericem diyorsun tamam sever o zaten
fantezilere bak 😱 rahmetli senin dengeni tamamen bozmuş 😱He rahmetliye göstericem diyorsun tamam sever o zaten
fantezilere bak 😱 rahmetli senin dengeni tamamen bozmuş 😱
Bu diziden beraber kaçmıştık onla @xemrexxx devam ediyorduHe rahmetliye göstericem diyorsun tamam sever o zaten
Rahmetliler hortlamaz ki.Dizinin ilk bölümüne baktım @xemrexxx @dreamy Fena değildiöyle aman aman fantastikliği göze sokmuyorlar askerler var @MasacRE severSon sahne umut verdi ama tek başımıza izleyip bitirmicem rahmetli hortlayınca hep birlikte izleriz özelikle bölümleri toplu dizileri birlikte izlemek lazım @Maskeli Fedai @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Ne buluyorsun foklarda anlamıyorum. Allah bilir evlenmek için onu bekliyorsun.Bizimki hortluyor sanane bee
Karaya gelirse o geberir, suya girsen sen boğulursun.
Birde onu ağaca nasıl çıkaracaz benim evim ağaçlarKaraya gelirse o geberir, suya girsen sen boğulursun.Siz en iyisi benim gibi kedi olun.
Aaaa kravatıda varmış çok ciciKaraya gelirse o geberir, suya girsen sen boğulursun.Siz en iyisi benim gibi kedi olun.
Sen en iyisi bırak onun peşini. O zaten şuan ne dişi foklarla fingirdeşiyordur allah bilir.Birde onu ağaca nasıl çıkaracaz benim evim ağaçlarSabun gibi kayar o çıkar çıkmaz
Başkan olarak görevinin başında olmalıSen en iyisi bırak onun peşini. O zaten şuan ne dişi foklarla fingirdeşiyordur allah bilir.
O değilde MS zamanı hortlamıştı, acaba mı diyorum.
Uğurlu gelmişti bana, sürekli şarkıların berbat diyip benden yana oy kullanıyordu.Başkan olarak görevinin başında olmalı
Sana doğru geliyorUğurlu gelmişti bana, sürekli şarkıların berbat diyip benden yana oy kullanıyordu.Ben bile özledim.@destere
Aman kalsın, sarışın alman kızlarına koşsun o. O kadar sapık ki bizim sınıftaki güzel bir kızın facebook adresini bulmuştu düşün.Sana doğru geliyor
Öyle bir sohbet hatırlıyor gibiyim evetAman kalsın, sarışın alman kızlarına koşsun o. O kadar sapık ki bizim sınıftaki güzel bir kızın facebook adresini bulmuştu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?