dedi ve rahmetlinin gelmesini dört gözle bekliyor..KIZ SİZ BANA LAF EDECEĞİNİZE GİDİN KOCALARINIZA BAKIN ALLAH BİLİR @Harunnn60 İLE @destere O YERİN DİBİNDEKİ YERDE NELER YAPIYORLAR
He rahmetliye göstericem diyorsun tamam sever o zaten
fantezilere bak 😱 rahmetli senin dengeni tamamen bozmuş 😱He rahmetliye göstericem diyorsun tamam sever o zaten
fantezilere bak 😱 rahmetli senin dengeni tamamen bozmuş 😱
Bu diziden beraber kaçmıştık onla @xemrexxx devam ediyorduHe rahmetliye göstericem diyorsun tamam sever o zaten
Rahmetliler hortlamaz ki.Dizinin ilk bölümüne baktım @xemrexxx @dreamy Fena değildi öyle aman aman fantastikliği göze sokmuyorlar askerler var @MasacRE sever Son sahne umut verdi ama tek başımıza izleyip bitirmicem rahmetli hortlayınca hep birlikte izleriz özelikle bölümleri toplu dizileri birlikte izlemek lazım @Maskeli Fedai @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Bizimki hortluyor sanane beeRahmetliler hortlamaz ki.
Ne buluyorsun foklarda anlamıyorum. Allah bilir evlenmek için onu bekliyorsun. @xemrexxxBizimki hortluyor sanane bee
Karaya gelirse o geberir, suya girsen sen boğulursun. Siz en iyisi benim gibi kedi olun.Sincapla fok lar biraz ayrı dünyaların hayvanları gibi ama değişiklikte iyidir @xemrexxx
Birde onu ağaca nasıl çıkaracaz benim evim ağaçlar Sabun gibi kayar o çıkar çıkmazKaraya gelirse o geberir, suya girsen sen boğulursun. Siz en iyisi benim gibi kedi olun.
Aaaa kravatıda varmış çok ciciKaraya gelirse o geberir, suya girsen sen boğulursun. Siz en iyisi benim gibi kedi olun.
Sen en iyisi bırak onun peşini. O zaten şuan ne dişi foklarla fingirdeşiyordur allah bilir.Birde onu ağaca nasıl çıkaracaz benim evim ağaçlar Sabun gibi kayar o çıkar çıkmaz
Başkan olarak görevinin başında olmalıSen en iyisi bırak onun peşini. O zaten şuan ne dişi foklarla fingirdeşiyordur allah bilir.
O değilde MS zamanı hortlamıştı, acaba mı diyorum.
Uğurlu gelmişti bana, sürekli şarkıların berbat diyip benden yana oy kullanıyordu. Ben bile özledim. @destereBaşkan olarak görevinin başında olmalı
Sana doğru geliyorUğurlu gelmişti bana, sürekli şarkıların berbat diyip benden yana oy kullanıyordu. Ben bile özledim. @destere
Aman kalsın, sarışın alman kızlarına koşsun o. O kadar sapık ki bizim sınıftaki güzel bir kızın facebook adresini bulmuştu düşün.Sana doğru geliyor
Öyle bir sohbet hatırlıyor gibiyim evetAman kalsın, sarışın alman kızlarına koşsun o. O kadar sapık ki bizim sınıftaki güzel bir kızın facebook adresini bulmuştu düşün.