'Canevim' Tanıtım Fragmanları - Yeni Dizi | ATV

Ben bunu bir Halka izleyicisi olarak yazdım :A Benim için bi Halka'dan önce birde Halka'dan sonraki süreç var :A Halka'dan önce boşluktan izledim bir çok yapımı ama Halka'dan sonra Tv pek izleyemez oldum :A

Kırgınları ben 2. sezonda izledim, yani fanatik bir izleyicisi değildim. Aile izledi diye izledim bende ama iyi bir dizimiydi evet fakat şuan eski dizilerimden hangisi olsa çoğunu izlemezdim Hasibem hariç :A
Öyle yada böyle izleyicisisin:A Son sizin oralarda yayınlanmışken Halka'yı bana övme istersen:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öyle yada böyle izleyicisisin:A Son sizin oralarda yayınlanmışken Halka'yı bana övme istersen:A
Ne alaka son cümlen?
Ben Son izlemiştim (unutmuşum çok detay) ama Halka izlediğim 1 numaralı dizi :bhr: Öve öve bitirilmeyecek kadar kaliteli ve harika bir yapım ?

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ne alaka son cümlen?
Ben Son izlemiştim (unutmuşum çok detay) ama Halka izlediğim 1 numaralı dizi :bhr: Öve öve bitirilmeyecek kadar kaliteli ve harika bir yapım ?
Ne mi alaka? Halka öncesi ve sonrasına nasıl geldiysek o alaka:A İçerde-KÇ arasında dönebilirdi sohbet ama sen halkayı ekleyınce ben de sohbet halkasına SONu katayım dedim:A

• Güldürdün
Ne mi alaka? Halka öncesi ve sonrasına nasıl geldiysek o alaka:A İçerde-KÇ arasında dönebilirdi sohbet ama sen halkayı ekleyınce ben de sohbet halkasına SONu katayım dedim:A
ben bir çok yapım dedim, eski efsane dizilerimi katmadım. Suskunlar falan katmadım o hesaba :A Hem kafayı Halka ile bozdum. Yaz gelsede beynimi dinlendirsem :A :A

• Güldürdün
ben bir çok yapım dedim, eski efsane dizilerimi katmadım. Suskunlar falan katmadım o hesaba :A Hem kafayı Halka ile bozdum. Yaz gelsede beynimi dinlendirsem :A:A
ohooo Ezel'i filan da sayayım o zaman:A

Evet Halka'yla bozdugunun farkındayım ama izleyemem en baştan yine söylim:A

• Güldürdün
ohooo Ezel'i filan da sayayım o zaman:A

Evet Halka'yla bozdugunun farkındayım ama izleyemem en baştan yine söylim:A
Ezel'i az izledim, oyüzden birşey diyemiyecem. Bizim burda ismi geçmiştide ama galiba bölüm sayısi çok diye vazgeçildi. Gerçi Paramlarça'da yayınlandi ama Nurgül'ün ölümü final olarak yayinlandı. Halk baskı yapiyorda. Devam edermi belli değil :D
Keriman için idolum diyen isveçliler var :F

• Güldürdün
Ezel'i az izledim, oyüzden birşey diyemiyecem. Bizim burda ismi geçmiştide ama galiba bölüm sayısi çok diye vazgeçildi. Gerçi Paramlarça'da yayınlandi ama Nurgül'ün ölümü final olarak yayinlandı. Halk baskı yapiyorda. Devam edermi belli değil :D
Keriman için idolum diyen isveçliler var :F
Öyle yırtık bir karakteri nasıl izlerler anlamadım:F

• Güldürdün
random gülüşünde smile eklenmeyecek. Kuralı unutmayın :A @dreamy
Sesi dublaj galiba. Kırgın Çiçekler'de farklıydı :A

@MasacRE bak hiç çabalamadan gelmiş diss :A
Baktım kenarı boş kalıyor ekliyim dedim:A Bana da dublaj gibi geldi. Ne kadar sahte, zaten ağlamaktan başka bi oyunculugu yoktu :A

Benim için mi dedin dis geldi diye:A

• Güldürdün
Baktım kenarı boş kalıyor ekliyim dedim:A Bana da dublaj gibi geldi. Ne kadar sahte, zaten ağlamaktan başka bi oyunculugu yoktu :A

Benim için mi dedin dis geldi diye:A
@MasacRE beni suçluyor diss almak için çabaladığımı düşündü ama sen kendin gelip diss vermişsin bana :A

Ağlarken ses ciyak çıkıyordu, birde orda ergendi, o imajı silmesi gerekli, ondan olsa gerek :A

@MasacRE beni suçluyor diss almak için çabaladığımı düşündü ama sen kendin gelip diss vermişsin bana :A

Ağlarken ses ciyak çıkıyordu, birde orda ergendi, o imajı silmesi gerekli, ondan olsa gerek :A
Ne ergeni bee?? Vardır en az 24 filan şimdi 27 filan :A

Ben attım ama BZÇ izlerken reklama arasında gördüm. Yüce lordum o da ne ola??? Fatmagülün sucu ne:A

• Güldürdün
Ne ergeni bee?? Vardır en az 24 filan şimdi 27 filan :A

Ben attım ama BZÇ izlerken reklama arasında gördüm. Yüce lordum o da ne ola??? Fatmagülün sucu ne:A
Yok be, ergen rolündeydi, onu diyorum :A liseli kızdı yani :A
BZÇ hep aynı tantana. Nasıl usanmadın daha? Seher galiba gebe kaldı, çoçuğuda Demir'e yamar :F fragmanlardan birde 1-2 sahneden izledim Seher- Gaffur falan ama Züleyha cephesinde ne haltlar oluyor pek bilmiyorum. Zatende ilgimi çekmiyor onlar :A

• Güldürdün
Yok be, ergen rolündeydi, onu diyorum :A liseli kızdı yani :A
BZÇ hep aynı tantana. Nasıl usanmadın daha? Seher galiba gebe kaldı, çoçuğuda Demir'e yamar :F fragmanlardan birde 1-2 sahneden izledim Seher- Gaffur falan ama Züleyha cephesinde ne haltlar oluyor pek bilmiyorum. Zatende ilgimi çekmiyor onlar :A
Tantana lafına cevap verecektim de sonra konu başka diziye kayacak en iyisi sus forumdash dedim kendime:A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919